میراث فرهنگ

معنی کلمه میراث فرهنگ در دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] به همت پژوهشکده ی فقه و حقوق، نشستی با محوریت میراث فرهنگی؛ موضوع شناسی و چالش های فقهی حقوقی برگزار شد.در این نشست، سه تن از پژوهشگران، از سه منظر به بحث و نظر پرداختند:۱. مهندس سید محمد بهشتی.• مسئول پیشین سازمان میراث فرهنگی (۱۳۷۶ ۳۸۲).• معاون رئیس سازمان و رئیس سازمان میراث فرهنگی و گردشگری (۳۱۳۸۴۱۳۸).۲. آقای صمدی.• کارشناس حقوقی سازمان میراث فرهنگی.• مدیرکل دفتر حقوق بین الملل سازمان میراث فرهنگی (۴۶۱۳۸۴۱۳).• استاد دانشگاه.• پژوهشگر عرصه ی میراث فرهنگی.۳. حجت الاسلام والمسلمین اراکی.• عضو مجلس خبرگان رهبری.• سرپرست مجمع جهانی اهل بیت.• نماینده ی پیشین رهبری در کشور انگلستان.در پایان این نشست، پژوهشگران به پرسش های حاضران پاسخ دادند.
← موضوع شناسی میراث فرهنگی
← نوع نگاه دولت به میراث فرهنگی
← اهمیت بحث میراث فرهنگی
...

جملاتی از کاربرد کلمه میراث فرهنگ

پیلکینگتون در ایستگاه بالفور داونز در نزدیکی سکونتگاه جیگالونگ در شمال غربی استرالیا متولد شد. مادرش، مولی، نام او را «نوگی گاریمارا» گذاشت، اما او را به خواست کارفرمای مولی در ایستگاه، «مری دانت، دوریس» نامیدند که فکر می‌کرد نوگی «نامی احمقانه» است. از آنجایی که تولد او ثبت نشده بود، بعدها تاریخ تولد او توسط وزارت امور بومی اول ژوئیه ۱۹۳۷ ثبت شد. او سه سال و نیم بیشتر نداشت که از مادرش گرفته شد تا در مأموریت رودخانه مور بزرگ شود. خواهر کوچکترش، آنابل، نیز دستگیر شد و به او گفتند که یتیم است و در طول سال‌ها از میراث فرهنگ بومی خود به‌دور بود. دوریس ۲۱ سال بعد به مادرش پیوست.
همزمان با تصرف پالمیرا در مه ۲۰۱۵ توسط داعش، ابولیث سعودی، فرمانده عملیات «داعش» در شهر باستانی پالمیرا در شبکه رادیویی «الوان اف‌ام» در سوریه دربارهٔ آینده این شهر گفت: «ما آن طور که بسیاری فکر می‌کنند با بولدوزر به این شهر حمله نمی‌کنیم، ما این شهر باستانی را ویران نمی‌کنیم، اما مجسمه‌های موجود در آن را که گمراهان پرستش می‌کردند، پودر خواهیم کرد.» یونسکو، سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد، از این که این میراث فرهنگ جهانی به کلی نابود شود ابراز نگرانی کرده بود.
آیاکا یکی از اجزای اصلی جشن کریسمس در ونزوئلا است و معمولاً فقط در همان زمان خورده می‌شود. ازسویی می‌توان آن را میراث فرهنگ مختلط ونزوئلا دانست چون برای آماده‌سازی آن مواد اروپایی (کشمش، بادام و زیتون) مواد بومی (آرد ذرت، دانه آناتو و پیاز) و مواد آفریقایی (برگ دود خورده موز برای بسته‌بندی) مورد نیاز است.[نیازمند منبع]