موروا
معنی کلمه موروا در لغت نامه دهخدا

موروا

معنی کلمه موروا در لغت نامه دهخدا

موروا. [ م ُ ] ( اِخ ) آندره موروا. نام مستعار امیل هرزگ نویسنده و زندگینامه نویس و مورخ نامدار فرانسوی ( 1885-1967 م. ) است که اصلاً از یک خانواده کارخانه دار یهودی بود که در سال 1870 م. به نورماندی پناهنده شد. وی در رشته فلسفه در دانشگاه تحصیل کرده ، ولی استاد مسلم زندگینامه های داستانی است و نسبت به احوال مردم انگلوساکسن علاقه مند و کنجکاو است. از آثار اوست : 1 - سرهنگ رامبل. 2 - دیسرائیلی. 3 - شللی. 4 - بالزاک. 5 - اقالیم. 6 - ولتر.

معنی کلمه موروا در فرهنگ فارسی

آندره موروا نام مستعار امیل هرزگ نویسنده زندگینامه نویس و مورخ فرانسوی ( و. ۱۸۸۵ م .ف. ۱۹۶۷ م . ) اصلا از یک خانواده کارخانه دار یهودی بود که در ۱۸۷٠ به نورماندی پناهنده شده بودند. خود وی در دانشگاه در رشته فلسفه تحصیل کرد . در جنگ جهانی اول افسر رابط با قوای انگلیس بود و مشاهدات وی در احوال انگلیسیان الهام بخش وی در نوشتن رمان سکوت سرهنگ برامبل ۱۹۱۸ م . ) گردید . وی استاد مسلم زندگینامه های داستانی است . نسبت به احوال مردم انگلوساکسن علاقمند و کنجکاو بود و در سال ۱۹۳۷ کتابی در تاریخ انگلستان نوشت . از آثار معروف اوست : دیسرائیلی ( ۱۹۲۷ ) شللی ( ۱۹۲۳ ) بالزاک ( ۱۹۶۵ ) اقالیم ( ۱۹۲۸ ) ولتر ( ۱۹۳۲ ) و غیره .
آندره موروا نام مستعار امیل هرزگ نویسنده و زندگینامه نویس و مورخ نامدار فرانسوی است .

معنی کلمه موروا در دانشنامه عمومی

موروآ. موروآ ( انگلیسی: Morroa ) نام شهری در کشور کلمبیا است.
موروا ( به فرانسوی: Maurois ) یک کمون در فرانسه است که در نور - پا - دو - کاله واقع شده است.
موروا ۲٫۱۱ کیلومترمربع مساحت و ۴۲۱ نفر جمعیت دارد.
معنی کلمه موروا در فرهنگ فارسی
معنی کلمه موروا در دانشنامه عمومی
جملاتی از کاربرد کلمه موروا

جملاتی از کاربرد کلمه موروا

۱۹۵۵ : انتخاب فردریک موروا به عنوان نخستین سیاه‌پوست برای یک مقام اجرایی در کاخ سفید
او پس از اتمام تحصیلات به ایران بازگشت و به تدریس، تألیف، مقاله‌نویسی و ترجمه روی آورد. تسلطش بر زبان فرانسه موجب شد تا کتب معروفی چون «فرهنگ البسه» از راینهارت پیتران دُزی، «زندگی نامه داستایوسکی» از هانری تروا، «درس‌هایی برای خوش زیستن در زندگی زناشویی» آندره موروا و یک جلد از کتاب «تاریخ بزرگ جهان» را ترجمه کند. ترجمهٔ کتاب «فرهنگ البسهٔ مسلمانان» در رشتهٔ ترجمهٔ ادبی، برندهٔ جایزهٔ سلطنتی در سال ۱۳۴۵ گردید.