محرومین
معنی کلمه محرومین در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه محرومین
حسام میثاقی فعال حقوق بشر و حقوق اقلیتهای مذهبی، وبلاگ نویس، فعال حقوق محرومین از تحصیل و اخراج شده از دانشگاه سنائی اصفهان در رشته زبانها میباشد . حسام میثاقی در گذشته از موسسین و فعالین در کمیته حق تحصیل مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران بودهاست. از جمله فعالیتهای وی پس از جدایی از مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران میتوان به عضویت در کمیته گزارشگران حقوق بشر اشاره کرد.
ولید بدون این که آموزش روزنامهنگاری ببیند، همراه با دوستان خود تیم تشکیل دادند تا در مورد جنگ داخلی سوریه گزارش خبری تهیه کنند. با تکیه بر کار خود، روزنامه «انگور من: عنب بلدی» را با هدف رساندن «صدای محرومین و آسیب پذیران» ایجاد کردند.
در اسلام ما گزارههایی داریم که اگر کسی از منظر سکولار به آن نگاه کند، ممکن است بگوید این گزاره سوسیالیستی است. مثلا در قرآن از حق معلومی برای محرومین سخن به میان آورده شده است که بر مال و دارایی نمازگزاران است. اما اگر از منظر سرمایهداری به این موضوع نگاه کنید، میگویید این گزاره سوسیالیستی است. درحالی که این گزاره دینی است. علت هم این است که اسلام به مساله نابرابریهای اقتصادی و اجتماعی توجه ویژه دارد. حال آنکه حتی تجربه امروز جهان و دستاوردهای فلسفه سیاسی لیبرالهای دست راستی نیز بر آن صحه میگذارند.
این بنیاد که خود را مجموعهای اجتماعی، اقتصادی و عامالمنفعه معرفی میکند، در آذرماه ۱۳۸۶ و دو ماه پس از روی کار آمدن محمد مخبر، در حوزههای کارآفرینی و ایجاد توسعه اجتماعی و اقتصادی در مناطق محروم ایران زیر نظر «ستاد اجرایی فرمان امام» آغاز به کار کرد.در واقع بنیاد برکت، به دنبال درخواست سید علی خامنهای از محمد مخبر در رابطه با بر طرف کردن مشکل محرومین و آباد کردن هزار روستا توسط این دستگاه پایهگذاری شد و نام بنیاد با تفأّل بر قرآن انتخاب گردید.این بنیاد نقش اجرایی نداشتهاست و تنها تا سقف ۴۹ درصدی در منابع سرمایهای طرحها مشارکت میکند.
افکار و اندیشههای دکتر احمدینژاد، رئیسجمهور کشورمان دارای جنبههای راهبردی حائز اهمیتی است و لذا وظیفه علما و اندیشمندان و استادان دانشگاهها و به ویژه دانشگاه عالی دفاع ملی است که این افکار را مدون کنند و به غنای علمی کشور بیفزایند از آنجا که یکی از مبانی اصلی ساختار مدیریتی نظام ما در چارچوب حرکتهای ارزشی عدالتخواهانه و توجه ویژه به قشرها آسیبپذیر و محرومین بنا شدهاست، در این قسمت نیز افکار و اندیشههای راهبردی احمدینژاد از ظرفیتهای بالایی در راستای پیشبرد امور انقلاب برخوردار است و باید به گونهای طراحی شود که مدیران، برنامهریزان و سیاستگذاران کشور برنامههای خود را در راستای همین نگاه نو پایهگذاری و هماهنگ کنند.