مجلات
جملاتی از کاربرد کلمه مجلات
تاریخ مجلات کودکان و نوجوانان کتابی از منصور حسینزاده است که در سال ۱۳۷۰ منتشر و در مراسم کتاب سال جمهوری اسلامی ایران بهعنوان کتاب برگزیده معرفی شد.
کتابهایی که فقط در مجلات بچاپ رسیدند:خانه سبزعسل؛ اسب سیاه شب (مهدی محمدی)
ستار جابر از زندانیان عراقی در زندان ابوغُرَیب در عراق بود که عکسهای شکنجه جسمی وی برای روزها در صفحات مجلات و روزنامههای جهان قرار داشت. در معروفترین این عکسها، به دستان و آلت تناسلی و نوک پستان های وی کابل برق وصل شده بود، و به وی گفته شده بود در صورت تکان خوردن دچار برقگرفتگی خواهد شد. البته پس از افشای ماجرا ارتش آمریکا، اعلام کرد، کابلها به برق وصل نبودهاست، این ادعا بعداً توسط جابر تکذیب شد.
او معتقد بود که شعرهای نوی (لابد مثل اشعار نیما) که تاریخ پیش از ۱۳۱۸ را دارد همه تقلبی است. او مینویسد: «روزی که نخستین شاهین منتشر شد، هنوز چند روزی نگذشته بود که در یکی از مجلات دیدم یک شعر شکسته با یک تاریخ قبلی و جعلی درج شده، کمی شکسته، خندیدم و فهمیدم قاچاق و چاخان شروع شده… اینها خیال میکنند سرّ پیروزی نغمات شاهینی در دراز و کوتاه بودن آنهاست، عجب خرهایی هستند پیرهخرفتهای چاخانچی…»
مجموعه مقالات، روزنامهها، مجلات و نشریات ادواری
رؤیائی پس از خروج از زندان نخستین شعرهای خود را در ۲۲ سالگی نوشت و در مجلات آن زمان با نام مستعار «رؤیا» منتشر کرد و همزمان به تحصیلات خود در رشته حقوق سیاسی در دانشکدهٔ حقوق دانشگاه تهران تا درجه دکترای حقوق بینالملل عمومی ادامه داد. پس از آن در وزارت دارایی به استخدام درآمد و به عنوان ذیحساب و سرپرست امور مالی در ادارات و دیگر مراکز دولتی، از جمله وزارت آب و برق، سازمان تلویزیون ملی ایران و… به کار پرداخت.
پر رتبهترین مجلات عمومی که پژوهشهای اصلی در زمینه جامعهشناسی را منتشر میکنند عبارتند از نشریه جامعهشناسی آمریکا و بازنگری جامعهشناختی آمریکا. بررسی سالانه جامعهشناسی که مقالات مروری اصلی را منتشر میکند، نیز رتبه بالایی دارد. بسیاری از مجلات عمومی و تخصصی دیگر وجود دارد.
غلامعباس توسلی بیست جلد کتاب نوشت که برخی از آنها مانند نظریههای جامعهشناسی، جامعهشناسی کار و شغل، جامعهشناسی دین و … به چاپهای زیادی رسیدهاند. او همچنین نزدیک به ۶۰ مقاله علمی ـ پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بینالمللی منتشر کرد. غلامعباس توسلی همچنین عضو پیوسته فرهنگستان علوم ایران بود.
روزنامهنگاری به گروههای پرشماری تقسیم میشود: روزنامهها، مجلات خبری، مجلات عمومی، مجلات تجاری، مجلات سرگرمی، خبرنامهها، نشریات خصوصی، صفحات خبری آنلاین و… هر یک از اینگونهها شرایط خاص خود برای تحقیق و نگارشِ گزارش را، داراست.
در اواسط دهه ۴۰ میلادی، کتابها و مجلات مختلفی به نوجوانان تأکید میکردند که مردها ظاهر طبیعی دختران را به ظاهر مصنوعی و آراستهٔ آنها ترجیح میدهند. این مولفهها همچنین متذکر میشدند که استفاده از مواد آرایشی میتواند شانس محبوبیت و حرفه آنها را تحتالشعاع قرار دهد. پیامد چنین مقالاتی باعث القای این موضوع شد که رژ لب برای دختران نوجوانی است که میخواهند برای مردان مختلف لوند و تحریکآمیز جلوه نمایند. با وجود آنکه استفاده از از لوازم آرایشی افزایش یافت اما این موضوع هنوز در سایهٔ ارتباط آن با فحشا قرار داشت. دختران نوجوان از ترس اینکه مبادا آنها را با دختران سبکسر یا تنفروش اشتباه بگیرند نسبت به استفاده از اینگونه اقلام دچار شک و نوعی دلسردی میشدند.