پشت تنگ
معنی کلمه پشت تنگ در فرهنگ فارسی
معنی کلمه پشت تنگ در دانشنامه عمومی
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، جمعیت این روستا برابر با ۷۰ نفر ( ۱۲ خانوار ) بوده است.
جملاتی از کاربرد کلمه پشت تنگ
تپه چیا گل گل مربوط به سدههای اولیه دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان سلسله (الشتر)، بخش فیروزآباد، دهستان فیروز آباد، روستای پشت تنگ گل گل واقع شده و این اثر در تاریخ ۷ اسفند ۱۳۸۶ با شمارهٔ ثبت ۲۱۳۲۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه چیاپهن در شهرستان کوهدشت، بخش طرهان، دهستان طرهان، ۸۵۰ متری شرق روستای پشت تنگ علیا واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۲۹۰ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه ده ور ۳ مربوط به عصر آهن ۲ است و در شهرستان کوهدشت، بخش طرهان ، دهستان طرهان، ۸۰۰ متری شرق روستای پشت تنگ وسطی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۳۱۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه پشت تنگ سیاب مربوط به دوره اشکانیان است و در شهرستان کوهدشت، بخش طرهان، دهستان طرهان، ۱/۴ کیلومتری جنوب روستای پشت تنگ سفلی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۴۰۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه چیامهره مربوط به دوران پیش از تاریخ ایران باستان تا دورانهای تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان دلفان، بخش کاکاوند، روستای پشت تنگ دوستعلی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۳ شهریور ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۱۰۰۱۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۵، جمعیت دهستان پشت تنگ برابر با ۵٬۵۸۲ نفر بودهاست.
تپه چه عزیزبگ مربوط به عصر مفرغ - دوره اشکانیان - دوره ساسانیان است و در شهرستان کوهدشت، بخش طرهان، دهستان طرهان، ۱/۹ کیلومتری شرق روستای پشت تنگ سفلی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۵۲۵ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه چیا طبالخانه مربوط به سدههای ۶–۴ ه.ق است و در شهرستان کوهدشت، بخش طرهان، دهستان زیر تنگ، بخش شرقی بافت مسکونی روستای پشت تنگ وسطی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۴۰۳ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه چیاگجره مربوط به دوره اشکانیان - دوره ساسانیان است و در شهرستان کوهدشت، بخش طرهان، دهستان طرهان، ۱ کیلومتری شرق روستای پشت تنگ علیا واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۸ اسفند ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۸۳۰۲ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.