نگهداری مواد غذایی
معنی کلمه نگهداری مواد غذایی در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه نگهداری مواد غذایی
کنسرو ماهی به بستهبندی ماهی در قوطیهایی گفته میشود که هوا به داخل آنها نفوذ نمیکند و در معرض حرارت قرار گرفتهاند. کنسرو روشی برای نگهداری مواد غذایی است و محصولات کنسروشده معمولاً ماندگاری بین یک تا پنج سال دارند.
مواد غذایی در انتقال بسیاری از عوامل بیماری زا نقش دارند. مراحل تهیه و نگهداری مواد غذایی به نحوی است که همواره امکان آلودگی آن و انتقال عفونت به مصرفکنندگان وجود دارد. در نتیجه غذا از طریق تماس با محتویات دستگاه گوارش، خاک، آب آلوده، دست افراد، ظروف، وسایل حمل و نقل و غیره به عوامل بیماری زا آلوده میشود. نوع و میزان آلودگی مواد غذایی به عوامل مختلفی نظیر شرایط برداشت و تولید، شرایط عمل آوری، مراحل بستهبندی و شرایط نگهداری و ذخیرهسازی بستگی دارد. بهداشت و ایمنی مواد غذایی ممکن است به علت حضور مخاطرات مختلف به خطر بیفتد.
ترشی کانادایی مشابه انگلستان است. ترشی یک روش مهم نگهداری مواد غذایی در تمام زمستان، است. خیار شور، ترشی پیاز و تخم مرغ بسیار محبوب هستند. چوچو ترکیب گیاهی ترشی مشابه پیکادیلی است که در استانهای دریایی و ایالتهای جنوبی آمریکا محبوب است.
این تزیینات شامل گره چینیهای پرکار ارسیها، پنجره و درهای چوبی با شیشههای رنگی زیبا است که در قسمتهای داخلی و نمای بیرونی اجرا شدهاست. تزیینات گچ کاری نیز در قسمت نمای ساختمان کار شده که با رنگ آراسته شدهاست. در حیاط این بنای تاریخی سردابه ای وجود دارد که برای نگهداری مواد غذایی فاسد شدنی مورد استفاده قرار میگرفت.
دودی کردن، دود دهی یا دودانیدن روند طعم دادن، پختوپز، یا نگهداری مواد غذایی با روش قرار دادن آن در برابر دود حاصل از سوزاندن یا مواد سوختنی، بیشتر چوب است. گوشت و ماهی رایجترین غذاهای دودی هستند، و نیز پنیرها، و ترهبار، و همچنین با استفاده افزودنیهایی در مواد تشکیل دهنده تا نوشیدنیهایی مانند ویسکی، آبجو دودی، و چای لپسنگ (چای سیاه چینی) نیز دودی است.
در داخل هشتی دری قرار دارد که به فضایی با سقفی هدود یک مترونیم که ظاهراً بیشتر جنبهانبه انباری داشته و همچنین جهت نگهداری مواد غذایی نیز استفاده میشده این اتاقها در جبهه شرقی بنا قرار گرفتهاند
از کف تا ارتفاع یک متری دور تا دور داخل سردابه با کاشیهایی منقش به گل و مرغ با رنگ قالب فیروزهای و آبی پوشیده شده بود و طاقچههای متعددی نیز در اطراف آن وجود داشت. بویژه این طاقچهها در زیر پنجرههای مشبک، پلکانی بود و محلی برای نگهداری مواد غذایی در هوای خنک بود.