محمد جاوید

معنی کلمه محمد جاوید در فرهنگ اسم ها

اسم: محمد جاوید (پسر) (عربی) (مذهبی و قرآنی) (تلفظ: m.-jāvid) (فارسی: محمّدجاوید) (انگلیسی: mohammad-javid)
معنی: ترکیب دو اسم محمد و جاوید ( ستوده و جاودان )، از نام های مرکب، ا محمّد و جاوید

معنی کلمه محمد جاوید در دانشنامه اسلامی

[ویکی فقه] محمد جاوید، سیاستمدار و اقتصاددان و عضو حزب اتحاد و ترقی در اواخر دوره عثمانی و از دولتمردان اتحاد و ترقی در دوران اقتدار آن حزب در عثمانی می باشد.
در ۱۲۹۲/۱۸۷۵ در شهر سِلانیک/ سالونیک به دنیا آمد. پدرش بازرگان و از جامعه دونمه (یهودیان تازه مسلمان شده) آن شهر بود. محمد جاوید، پس از اتمام تحصیل در مکتب رشدیه (مدرسه متوسطه) آن شهر، در ۱۳۱۴/ ۱۸۹۶ به مدرسه عالی مُلْکیه (به معنای غیرنظامی و کشوری، که سپس به دانشکده علوم سیاسی تغییر نام یافت) در استانبول راه یافت. ابتدا در بانک زراعت و سپس در دایره آمار وزارت معارف به کار پرداخت و ضمن کار اداری، در مدرسه رشدیه مرکزی ایاصوفیه، حساب و در دارالمعلمین عالی، علم ثروت (اقتصاد) تدریس کرد. در ۱۳۲۰/۱۹۰۲ از استانبول به زادگاه خود که دارای ساختار اقتصادی پیشرفته و ترکیب قومی ویژه بود و برای مبارزه با نظام استبدادی جایگاه خاصی داشت برگشت و در آن جا ضمن تدریس، مدیریت مدرسه ای خصوصی را به نام فیضیه یا تفیّض یا ترقی بر عهده گرفت. همچنین به یکی از محافل فراماسونی آنجا وارد شد و سلسله مراتب آن را تا درجه استاد اعظم طی کرد.

جملاتی از کاربرد کلمه محمد جاوید

اینجا، خانه ما یک مجموعه تلویزیونی محصول سال ۱۳۷۸ به کارگردانی محمد جاوید مهتدی، نویسندگی و تهیه‌کنندگی می‌باشد که ظهرها از برنامه سیمای خانواده شبکه ۱ پخش شد.