مارگارین
معنی کلمه مارگارین در فرهنگ عمید
۲. نوعی کرۀ مصنوعی که از ترکیب روغن های گیاهی و روغن های حیوانی به جز چربی شیر تهیه می شود.
معنی کلمه مارگارین در دانشنامه عمومی
رنگ مارگارین به صورت طبیعی سفید است؛ اما در برخی موارد، با استفاده از رنگ های مصنوعی، رنگ آن را تغییر می دهند. در برخی از حوزه های غذایی افزودن رنگ مصنوعی به مارگارین غیرمجاز است. مارگارین طبیعی به صورت مایع است که در اثر هیدروژناسیون و اشباع شدن به شکل جامد و همانند کره حیوانی درمی آید.
کره و مارگارین هردو حاوی ۱۶٪ آب و ۸۰٪ چربی هستند؛ با این تفاوت که چربی کره از نوع چربی حیوانیِ موجود در شیر و چربی مارگارین از روغن های گیاهی است . در نتیجه میزان اسیدهای چرب اشباع مارگارین از کره بسیار زیاد بوده و اسیدهای چربی ترانس مارگارین کمتر است. ضمن اینکه امروزه انواع مختلفی از مارگارین با درصدهای مختلفِ چربی تهیه می شود و انواع مارگارین کم چرب ( با حدود ۲۰٪ چربی ) هم در دسترس قرار دارند.
معنی کلمه مارگارین در دانشنامه آزاد فارسی
مادۀ غذایی جایگزین کره، تهیه شده از چربی های حیوانی یا روغن های نباتی. هیپولیت مگ موریه، شیمی دان فرانسوی، مخترع آن بود (۱۸۸۹). امروز، مارگارین را از روغن های گیاهی، مانند روغن سویا، ذرت یا گل آفتابگردان می گیرند. مقدار کمی چربی های اشباع شده به آن اضافه، و آن را با ویتامین های آ و د تقویت می کنند.
معنی کلمه مارگارین در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه مارگارین
جدول زیر برخی از ارزشهای غذایی موجود در هر ۱۰۰ گرم مارگارین را نشان میدهد:
خمیر هزارلا، بیشتر در شیرینیهای فرانسوی استفاده میشود، این خمیر از لایههای خمیر و چربی شکل گرفتهاست. نسبت چربی معمولاً بالاست و بیش از ۳۰ درصد از تمام خمیر خام را تشکیل میدهد. اغلب مخلوطی از آرد گندم ضعیف و قوی استفاده میشود. چربی باید یک بافتِ تقریباً مومی داشته باشد. همینطور باید در طی مراحل کار جامد باقی بماند. اگر چه عمدتاً از کره استفاده میشود اما نقطه ذوب پایین کره، باعث مخلوط شدن آن با خمیر در فرایند عمل خواهد شد و به این دلیل، کره برای این خمیر چندان مناسب نیست. متخصصان قنادی برای این خمیر اغلب از یک مارگارین ویژه، حاوی چربی با نقطه ذوب بالا استفاده میکنند.