لوتک

لوتک

معنی کلمه لوتک در لغت نامه دهخدا

لوتک. [ ت َ ] ( اِخ ) نام محلی کنار راه دوراهی حرمک به زابل میان شهر سوخته و پل اسبی در 95500گزی دوراهی حرمک.

معنی کلمه لوتک در فرهنگ فارسی

نام محلی کنار راه دو راهی حرمک بزابل میان شهر سوخته و پل اسبی .

معنی کلمه لوتک در دانشنامه عمومی

لوتک (هامون). لوتک روستایی در سیستان ایران ودهستان لوتک بخش مرکزی شهرستان هامون است.
بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰ جمعیت این روستا ۱٬۱۵۸ نفر ( در ۲۵۷ خانوار ) بوده است.
این روستا در ۳۱ کیلومتری جنوب شرقی شهر زابل و در ۱۴ کیلومتری جنوب غربی محمدآباد و در مسیر جاده زابل - زاهدان قرار دارد. روستای لوتک در دشت واقع شده وارتفاع آن از سطح دریا ۴۸۵ متر و آب و هوای آن گرم و خشک است.

جملاتی از کاربرد کلمه لوتک

بندهی روستایی در دهستان لوتک بخش مرکزی شهرستان هامون استان سیستان و بلوچستان ایران است. بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰ جمعیت این روستا ۲۲۸ نفر (در ۵۶ خانوار) بوده‌است.
تپه اطراف شهر سوخته شماره ۳۰۲ در شهرستان زابل، بخش شیب آب، دهستان لوتک روستای حومه شهر سوخته، ۱۶/۶۰۰ک متری جنوب پایگاه باستان‌شناسی شهر سوخته واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۳ بهمن ۱۳۸۵ با شمارهٔ ثبت ۱۷۲۹۴ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
حسین‌آباد فلفلی روستایی در دهستان لوتک بخش مرکزی شهرستان هامون استان سیستان و بلوچستان ایران است. بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰ جمعیت این روستا ۲۳۰ نفر (در ۵۸ خانوار) بوده‌است و در آینده قرار است یک کمپ ترک اعتیاد در این روستا تاسیس شود.
این اثر باستانی از حیث تقسیمات کشوری در دهستان لوتک بخش مرکزی شهرستان هامون در ۸ کیلومتری شهر جدید رامشار ، فاصله ۱۴ کیلومتری از روستای لوتک مرکز دهستان لوتک و ۳۰ کیلومتری شهر محمدآباد مرکز شهرستان هامون در جاده محمد آباد به زاهدان و ۵۰ کیلومتری شهر زابل واقع شده است.
ابراهیم میرزاخان روستایی در دهستان لوتک بخش مرکزی شهرستان هامون استان سیستان و بلوچستان ایران است. بر پایه سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال ۱۳۹۰ جمعیت این روستا ۱۲۶ نفر (در ۳۰ خانوار) بوده‌است.
حسین‌آباد روستای در دهستان لوتک در بخش مرکزی شهرستان هامون، استان سیستان و بلوچستان.
تپه شهر سوخته شماره ۹۵ مربوط به هزاره سوم و ۲ قم است و در شهرستان زابل، بخش شیب آب، روستای لوتک واقع شده و این اثر در تاریخ ۳۰ تیر ۱۳۸۴ با شمارهٔ ثبت ۱۲۱۴۷ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه اقماری شهر سوخته ۸۳ مربوط به هزاره سوم و ۲ قم است و در شهرستان زابل، بخش شیب آب، روستای لوتک واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۱ مرداد ۱۳۸۴ با شمارهٔ ثبت ۱۲۵۳۱ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
گفتنی است شهر سوخته قبلا در حوزه زابل بود که با انتزاع بخش شیب‌آب از شهرستان زابل، و ارتقای آن به شهرستان هامون در ۱۷ دیماه ۱۳۹۱ توسط هیئت وزیران هم اکنون در حوزه تقسیمات کشوری در دهستان لوتک بخش مرکزی شهرستان هامون است .
گفتنی است شهر سوخته قبلاً در حوزه زابل بود که با انتزاع بخش شیب‌آب از شهرستان زابل، و ارتقای آن به شهرستان هامون در ۱۷ دیماه ۱۳۹۱ توسط هیئت وزیران هم‌اکنون در حوزه تقسیمات کشوری در دهستان لوتک شهرستان هامون است.