قره زکی

قره زکی

معنی کلمه قره زکی در لغت نامه دهخدا

قره زکی. [ ق َ رَ زَ ] ( اِخ ) دهی از دهستان دیزجرود بخش عجب شیر شهرستان مراغه واقع در 8500 گزی جنوب خاوری عجب شیر و 2 هزارگزی شمال شوسه مراغه به آذرشهر. موقعآن دره و معتدل مالاریایی است. سکنه آن 97 تن. آب آن از چشمه سارها و محصول آن غلات. شغل اهالی زراعت است. راه مالرو دارد. ( از فرهنگ جغرافیایی ایران ج 4 ).

معنی کلمه قره زکی در فرهنگ فارسی

دهی از دهستان دیزجرود بخش عجب شیر شهرستان مراغه واقع در ۸۵٠٠ گزی جنوب خاوری عجب شیر و ۲ هزار گزی شمال شوسه مراغه باذرشهر و موقع آن دره و معتدل و مالاریائی است .

معنی کلمه قره زکی در دانشنامه عمومی

قره زکی (بناب). قره زکی یکی از روستاهای استان آذربایجان شرقی است که در دهستان بناجوی شمالی بخش مرکزی شهرستان بناب واقع شده است. این روستا ۱۰۰ نفر جمعیت دارد.
قره زکی (ماه نشان). قره زکی یا قره ذاکر نام یکی از روستاهای دهستان انگوران، بخش انگوران شهرستان ماه نشان استان زنجان است. براساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۸۵ جمعیت آن ۱۳۱ نفر و ۳۰ خانوار بوده است.

جملاتی از کاربرد کلمه قره زکی

تپه قوروچی لیک مربوط به سده‌های میانه دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان ماهنشان، بخش انگوران، دهستان انگوران، ۵۰۰ متری شرق روستای قره زکی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۶۰۲ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه سارای مربوط به سده‌های میانه دوران‌های تاریخی پس از اسلام است و در شهرستان ماهنشان، بخش انگوران، دهستان انگوران، ۱ کیلومتری شمال غرب روستای قره زکی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۸۷ با شمارهٔ ثبت ۲۴۵۷۱ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
تپه اسکندر قالاسی قره زکی مربوط به دوره اشکانیان است و در شهرستان بناب، بخش مرکزی، روستای قره زکی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۴ تیر ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۹۱۷۶ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.