ژلاتینی شدن

معنی کلمه ژلاتینی شدن در فرهنگستان زبان و ادب

{gelatinization} [علوم و فنّاوری غذا] فرایند برهم خوردن نظم مولکولی درون ریزدانه های نشاسته براثر حرارت دادن آن در آب

معنی کلمه ژلاتینی شدن در ویکی واژه

فرایند برهم‌خوردن نظم مولکولی درون ریزدانه‌های نشاسته براثر حرارت دادن آن در آب.

جملاتی از کاربرد کلمه ژلاتینی شدن

عموماً نشاسته با درجه آمیلوز بیشتر به کیفیت مکانیکی بهتری ختم می‌شود. هر چند نشاسته با آمیلوز بالا عمل‌آوری کمتری دارد، به جهت ژلاتینی شدن در درجه حرارت بالا و غلظت مذاب بالاتر مناسب تر است.