گرد غوره
جملاتی از کاربرد کلمه گرد غوره
بهجز مرغ و گوشت، تهچین را با بادنجان، اسفناج و لوبیا نیز میپزند. برای مثال علیاکبر خان آشپزباشی، آشپز دربار قاجار، روش پخت تهچین اسفناج را اینگونه شرح میدهد: «اسفناج را شسته، خرد کرده، و زیر آب چلاو گذارده و فشار داده؛ اگر خواهند آلوی بخارایی یا گوجهٔ برقانی یا گرد غوره در لای آن تهدیگ، بعد از ریختن یک کفگیر پلاو گذارند؛ آلو و گوجه را هم جداجدا تهچین کنند». در این تهچین به جای آلو بخارا میتوان رب انار یا آلوچهٔ هستهگرفته را نیز بهکار برد.