پس طعم
جملاتی از کاربرد کلمه پس طعم
ایزومالتولوز به دلیل خواص آن در غذاها، نوشیدنیها و محصولات بهداشتی استفاده میشود. جایی که دارای مشخصاتی مانند: شیرینی مشابه شکر با قدرت شیرین سازی ملایمتر از ساکارز و بدون پس طعم فراهم میکند. جذب رطوبت (رطوبت) بسیار کم است، که به دلیل کلوخه شدن کم آنها به راحتی در نوشیدنیها و سایر محصولات فوری قابل استفاده است. در طی فرآوری، از جمله شرایط اسیدی و محیطهایی که ممکن است باکتری رشد کند، بسیار پایدار است. به عنوان مثال، در نوشیدنیهای ورزشی، ایزوتونیک بودن (فشار اسمزی برابر با مایعات موجود در بدن) میتواند در طول ذخیرهسازی در مدت زمان ماندگاری نوشیدنی حفظ شود.