کاربرد
معنی کلمه کاربرد در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه کاربرد
بخشهایی از فضای داخلی ساختمان که مورد کاربرد انسانها قرار میگیرد و در طول اوقات سرد سال، گرم شده و طی اوقات گرم سال، خنک میشود. شرایط دمای این فضاها در ساختمان باید در محدودهٔ آسایش باشد.
در زمینههای مختلفی از کاربرد (زیستشناسی، علوم اجتماعی، اقتصاد، هوش مصنوعی و …)، اصطلاحات مختلفی به جای متغیرهای مستقل و وابسته استفاده شده است.
بتن الیافی خواص مناسبی همچون شکلپذیری بالا، مقاومت فوقالعاده، قابلیت جذب انرژی و پایداری در برابر ترک خوردن را دارا میباشد که متناسب با آنها میتوان موارد کاربرد فراوانی برای آن یافت.
الیاف فولادی علاوه بر اینکه مقاومت برشی بتن را افزایش میدهد، تیرهای بتن آرمه را در مقابل گسیختگی ناگهانی در ناحیه کششی تقویت میکند. این مزیت عمده الیاف فولادی در افزایش مقاومت برشی بتن است که باعث میشود از کاربرد خاموت به عنوان آرماتور برشی صرفنظر گردد. در نتیجه در اجرای اینگونه تیرها بعلت افزایش مقاومت برشی، تیرهای بتن مسلح را طراحی کنیم. .
الفبای قبطی خطی است که برای نوشتن زبان قبطی کاربرد دارد. گلیفهای این الفبا براساس الفبای یونانی هستند که توسط حروف الفبای مصری دموتی تکمیل شدهاند. این خط نخستین خط برای نگارش زبانهای مصری بود. در حال حاضر چندین الفبای قبطی وجود دارد، زیرا سیستم نوشتاری قبطی ممکن است در بین لهجهها و زیرشاخههای مختلف زبان قبطی تفاوت زیادی داشته باشد.
بهدلیل پایین آمدن قیمت میکرو کنترلرها و ریزپردازندهها، جایگزینی شستیهای پیچی گرانقیمت و با اجزای آنالوگ، مثل پتانسیومترها و خازنهای متغیر، با دکمههای «بالا / پایین» یا شستیهای پیچی که به وسیله ریز کنترل کننده، کنترل میشوند، حتی برای محصولهای مصرفی نیز عملی شد. در اوایل دهه ۸۰ میلادی، حافظه و سامانه ورودی و خروجی دادهها (ورودی/خروجی) با پردازنده ادغام و به شکل یک تراشه میکروکنترلر عرضه شد. میکروکنترلرها در کاربردهایی که رایانههای چند منظوره گران تمام میشوند، کاربرد گستردهای دارند.
کلمه احتمال تعریف مفرد مستقیم برای کاربرد عملی ندارد. در واقع، چندین دسته گسترده از تفسیر احتمال، که پیروان دارای دیدگاههای مختلف (و گاهی متضاد) در مورد ماهیت اساسی احتمال وجود دارد.
نقش بته هم به شکل گردان هم به شکل هندسی آن، همیشه در تولیدات صنایع دستی ایران از جمله فرش کاربرد فراوان داشتهاست. ریشه و قدمت بته با بعضی از تولیدات دیگر از جمله چرم، همزمان با پیدا شدن قالی پازیریک در مرز مغولستان و سیبری است. در این این گور سکایی، قمقمه ایی وجود داشته که قسمتی از آن چرمی بوده و روی چرم، نقش بته دیده شدهاست. تحول و تبدیل سرو به صورت آرایه بتهایی فرایندی پر پیچ و خم است که دست کم قابل تفکیک به مراحل متمایز در هنرهای قبل از اسلام و بعد از اسلام میباشد. وجه تمایز مرحله یکم در منزلت خاص سرو است.