پاچ
معنی کلمه پاچ در فرهنگ فارسی
معنی کلمه پاچ در دانشنامه عمومی
جملاتی از کاربرد کلمه پاچ
باقلاقاتق، باقلا خورش نوعی خورش از قدیمیترین غذاهای محلی آشپزی گیلان است که در کلیه مناطق کشور ایران نیز به ویژه در مناطق شمالی کشور بهویژه استان گیلان طبخ میشود. مواد اصلی این غذا از باقلا رشتی و به زبان گیلکی (پاچ باقلا، کلمه پاچ در گیلان به معنیِ کوتاه یا کوچک است)، شوید و تخم مرغ تهیه گردیده و معمولاً با برنج که به صورت کته تهیه شده (برنج بیجارکله)، سیر تازه کل باقالا، ماهی و اشپل ماهی خورده میشود.