کلم قمری
معنی کلمه کلم قمری در دانشنامه عمومی
کلم قمی، منبعی غنی از ویتامین ث، ویتامین دی و فلزاتی چون کلسیم، فسفر، پتاسیم و نیز ترکیبات سولفیدی و آلدئیدی است؛ اندکی هم ویتامین های گروه آ و ب دارد.
نامورترین غذاهایی که در ایران با کلم قمی می پزند، عبارتند از: آش کلم قمی، ماش و قمری، کلم پلو و آبگوشت قنبید.
معنی کلمه کلم قمری در دانشنامه آزاد فارسی
کَلَم قُمْری
نوعی کلم با نام علمی Brassica oleracea، از واریته های Caulorapa یا Gongylodes، از خانوادۀ شب بو یا چلیپاییان. کلم قمری شبیه به شلغماست و در تهیۀ غذا مصرف می شود. برگ های کلم قمری از اطراف بخش گرد و متورمی که روی ساقۀ اصلی قرار دارد بیرون می آیند.
جملاتی از کاربرد کلمه کلم قمری
آش کلم قمری یک نوع از انواع آشهای ایرانی است. در تهیه این نوع آش از کلم قمری، برنج، پیاز و گوشت چرخکرده و زردچوبه و روغن و نمک و فلفل استفاده میشود. این آش با نعناداغ تزئین میشود.