{brisket} [علوم و فنّاوری غذا] بخشی از لاشه که شامل بخش های پیشین و پایین دنده هاست {cephalothorax} [اقیانوس شناسی، جانور شناسی] بخشی از بدن برخی از سخت پوستان که از به هم پیوستن سر و سینه به وجود می آید
معنی کلمه سرسینه در دانشنامه عمومی
سرسینه بخشی از لاشه گاو و گوسفند است که شامل بخش های پیشین و پایین دنده ها است. این قسمت یکی از هشت برش اصلی خوردنی از لاشه این حیوانات است. ماهیچه های سینه ای سطحی و عمیق، ماهیچه های سرسینه را تشکیل می دهند. از آنجا که گاو و گوسفند استخوان ترقوه ( استخوان چنبره ) ندارند ماهیچه های سرسینه ۶۰ درصد از وزن بدن دام را در حالت ایستاده تحمل می کنند. این امر نیاز به مقدار زیادی بافت همبند دارد و بنا بر این گوشت حاصله را باید با روش صحیحی پخت تا این بافت همبند تُرد شود.
در شهرستان ایرانشهر، لباس مردان(لباس بلوچی) متشکل از پیراهن دراز و یقه باز، شلوار گشاد، دستار (لنگ) و جلیقه (باسکت)، و بعضاً کلاه است لباس زنان هم پیراهن بلندی است که با سوزندوزی در قسمتهای سرآستین، جیب (گپتان)، دم پا و سرسینه تزئین شدهاست.