فنس
معنی کلمه فنس در فرهنگ عمید
معنی کلمه فنس در فرهنگ فارسی
معنی کلمه فنس در دانشنامه عمومی
از فنس به طور گسترده در آمریکای شمالی برای حصارکشی منازل و ساختمان ها هم استفاده می شود به دلیل ارزان بودن، حمل و نقل آسان، قابلیت جابه جایی و به کارگیری دوباره در یک مکان دیگر، و از همه مهم تر مسدود نکردن نور و منظره، و همچنین با حصارکشی توسط توری حصاری به جای دیوارکشی، این امکان وجود دارد زمانی که دیگر نیازی به توری حصاری نبود، با فروش آن، قسمتی از هزینه های انجام شده برای حصارکشی جبران شود، مزیتی که در دیوارکشی وجود ندارد.
توری حصاری یا فنس به وسیله ی بافته شدن مفتول فلزی در قطرهای مختلف و همچنین چشمه های مختلف تولید می شود. در انتخاب فنس توری پارامترهایی مانند عرض حصار ، قطر مفتول و اندازه چشمه باید مشخص باشد. فنس توری جز حصارهای مدرن در صنایع مفتولی شناخته می شود.
فنس توری از سه جنس با ویژگی و کاربردهای مختص به خود تولید می شود که فنس مفتول سیاه، توری فنس گالوانیزه گرم و توری فنس گالوانیزه روکش پی وی سی نام دارند.
همانطور که می دانید توری حصاری نیز از مفتول سیاه تولید می شود، این مفتول ها از کلاف به اصطلاح پخته تشکیل می شوند، مقاومت بالای این محصول نسبت به دیگر توری ها باعث شده که مشتریان خرید فنس را بر دیگر محصولات ترجیح دهند و از آن در مناطقی که دارای آب و هوای گرم و خشک و نوع گالوانیزه آن را در هوای مرطوب استفاده کنند. طول عمر فنس توری مفتول سیاه در حدود ۲۰ سال تخمین زده شده است، از طرف دیگر نمونه گالوانیزه آن بیش از 30 سال برآورد شده است.
وجود گالوانیزه گرم به صورت یک لایه پوششی بر روی مفتول سیاه باعث می شود تا طول عمر آن زیاد شود، این گالوانیزه که از نوع گرم است مقاوم بودن آن موجب می شود که دربرابر زنگ زدگی و خوردگی مقابله کند، در واقع گالوانیزه شدن آن است که در کیفیت و ماندگاری این نوع توری نقش دارد. البته در برخی از صنایع گالوانیزه سرد نیز مورد استفاده قرار می گیرد اما گالوانیزه گرم مقاومت و استحکام چندبرابری در برابر رطوبت و گرما دارد به همین دلیل خریداران آن نیز بیشتر از نمونه دیگر است.
جملاتی از کاربرد کلمه فنس
پیشینه طراحی اولیه اردوگاه به پاییز ۱۹۴۱ بازمیگردد. در آغاز سال ۱۹۴۲ زمینی به مساحت ۱۲ هکتار فنس بندی شد. بعدها این مساحت به ۶۰ هکتار افزایش یافت. عملیات ساخت که در مارس ۱۹۴۲ آغاز شد تحت نظارت ریشارد تومالا که قبلاً نظارت بر ساخت اردوگاه مرگ بلزک را نیز بر عهد داشت، پیش میرفت.
مساحت زیربنای ساختمانهای ایستگاه باربری شورین ۱۱ هزار و ۳۱۲ مترمربع شامل ساختمان نگهبانی، ساختمان اصلی ترمینال مسافری، نمازخانه، پلیس، ژنراتور، پست برق، منبع زمینی آب ۱۰۰۰ مترمکعبی، منبع هوایی ۱۵۰ مترمکعبی، ساختمان علائم و ارتباطات، خوابگپاه لوکوموتیورانان، دپوی تعمیرات، ساختمان منابع سوخت و سکوی سوختگیری، انبار روغنآلات جریه، انبار کالا، درزینخانه، انبار وسایل کار خط، انبار سوخت روغن درزین، زیرگذر عابر مابین سکوها، شنگیری مکانیزه، سایهبان سکو، فنس و دیواره محوطه، محوطهسازی و کارهای ساختمانی و تأسیسات برقی و مکانیکی و عملیات خاکی، سالن اصلی، اداری، خدماتی، تأسیسات و فضای سرپوشیده اطراف ساختمان است.