{cider , apple wine} [علوم و فنّاوری غذا] نوشیدنی الکلی حاصل از تخمیر پوراب سیب متـ . سیباب تخمیری hard cider
معنی کلمه شراب سیب در دانشنامه عمومی
شراب سیب، سیباب یا سیدر ( به انگلیسی: Cider ) ( به فرانسوی: Cidre ) یک شراب تخمیر شده از آب میوه و از نوشیدنی های الکلی است. این شراب بیشتر و بشکل سنتی از آب سیب ساخته می شود اما گاهی آنرا با هلو، گلابی و دیگر میوه ها نیز می پرورند. این شراب در سنتِ انگلیسی با دامنهٔ ۱٫۲٪ میزان الکل تا ۸٫۵٪ یا بیشتر الکلی می شود.