خسروشاهی. [ خ ُ رَ / رُو ] ( ص نسبی )منسوب به خسروشاه ( که قریه ای است به مرو ) و نیز منسوب به خسروشاه ( که از دهستانهای اسکو است ) می باشد. خسروشاهی. [ خ ُ رَ / رُو ] ( اِخ ) ابوسعد محمدبن احمدبن علی بن مجاهد خسروشاهی. شیخی صالح بود و از ابوالمظفر سمعانی حدیث شنید و ابوسعد او را از جمله شیوخ خود آورده است و گفته بسال 472 هَ. ق. تولد یافت. ( از معجم البلدان ). خسروشاهی. [ خ ُرَ / رُو ] ( اِخ ) شمس الدین عبدالحمیدبن عیسی متوفی بسال 656 هَ. ق. از متکلمان بود و او راست : ملخص الاَّیات البینات فخرالدین رازی. ( یادداشت بخط مؤلف ).
معنی کلمه خسروشاهی در دانشنامه اسلامی
[ویکی فقه] خسروشاهی (ابهام زدایی). خسروشاهی ممکن است اشاره به اشخاص و شخصیت های ذیل باشد: • سیّدمرتضی خسروشاهی، یکی از افراد شاخص خاندان خسروشاهی و از علمای شیعه در قرن چهاردهم هجری قمری• سیداحمد خسروشاهی، یکی از افراد شاخص خاندان خسروشاهی و از علمای معاصر شیعه• سیدهادی خسروشاهی، یکی از افراد خاندان خسروشاهی و از علمای معاصر شیعه• عبدالحمید بن عیسی خسروشاهی، ملقب به شمس الدین، حکیم و فقیه شافعی قرن ششم و هفتم ...
جملاتی از کاربرد کلمه خسروشاهی
رفعت هاشم پور، محمود قنبری و غلامعلی افشاریه به پایان برد و در انجمن گویندگان و سرپرستان گفتار فیلم خانه سینما و واحد دوبلاژ تلویزیون به فعالیت پرداخت. از آثار ماندگار او در عرصه دوبله میتوان به مجموعههای خارجی «عامل ناشناخته» و «کارگاه پلیس» اشاره کرد. از آثار داخلی نیز دوبله سریالهایی مانند”ستاره سهیل” «مدار صفر درجه» با مدیریت دوبلاژ آقای بهرام زند و حضور در دوبله بسیاری از فیلمها به مدیریت استاد جلال مقامی استاد خسرو خسروشاهی استاد زهره شکوفنده استاد عباس نباتی و استاد فریب شاهین مقدم و …
فرزند او، سیدکاظم روحانی همسر نفیسه اشراقی نوهٔ دختری روحالله خمینی بودهاست که طبق گفته بیت اشراقی در آبان ۱۳۷۴ از همدیگر جدا شدند. زهرا دختر سیدکاظم هم با پسر محسن هاشمی رفسنجانی و نوه اکبر هاشمی رفسنجانی، ازدواج کردهاست که این وصلت باعث اعتراض روحانی شد. سید هادی خسروشاهی داماد روحانی بود.
سید احمد خسروشاهی در ۲۸ خرداد ۱۳۵۶ در تبریز درگذشت و در حرم علی بن موسی الرضا به خاک سپرده شد.
مجموعهٔ این اتفاقات، باعث شدهاست که اوبر به عنوان یک برند بحران زده به دارا خسروشاهی مدیرعامل جدیدیش در سال ۲۰۱۷ سپرده شود تا بتواند این شرکت را از بحران خارج نماید.
در استان تهران به عنوان مهمترین و پرنمایندهترین استان در میان ۲۴ استان کشور، از مجموع ۳٬۱۸۹٬۵۳۰ رأی مأخوذه، ۱۳ نفر کاندیدای مشترک جامعتین شامل سید علی خامنهای، اکبر هاشمی رفسنجانی، عبدالکریم موسوی اردبیلی، علی مشکینی، محمد امامی کاشانی، محمد محمدی گیلانی، یوسف صانعی، محمدباقر باقری کنی، محمدباقر اسدی خوانساری، غلامرضا رضوانی، احمد آذری قمی، سید هادی خسروشاهی و حسین راستی حائز اکثریت آرا شدند و انتخاب نفر چهاردهم حوزه انتخابیه استان تهران از میان دو کاندیدا به نامهای صادق خلخالی و سید مجید مهاجری ایروانی (مورد حمایت جامعه روحانیت مبارز و حزب جمهوری اسلامی) به دور دوم کشیده شد.
ترجمه ای دیگر توسط سید هادی خسروشاهی به فارسی منتشر گردید و در سال ۱۳۴۲ در ایران چاپ شد.
طی دهههای ۳۰ و ۴۰ شمسی که رفتوآمد بازرگانان، سیاحان و دانشجویان ایرانی به اروپا بهطور چشمگیری افزایش یافت، لزوم تأسیس یک مرکز اسلامی متعلق به ایرانیان احساس شد، از این رو جمعی از ایرانیان مقیم اروپا که عمدتاً بازرگانان مقیم آلمان و دانشجویان بودند، در سال ۱۳۳۲ تصمیم به ساخت مسجد گرفتند و محل آن را شهر هامبورگ قرار دادند. در این سال آیتالله بروجردی برای تأسیس آن مبلغی اختصاص داد و هیئتامنایی تشکیل شد که محمد خسروشاهی نیز در بین اعضای آن بود. تأمین منابع مالی ساخت و ایجاد مرکز اسلامی هامبورگ سالها به طول انجامید و در سال ۱۳۳۶ با کمک مالی حاج قاسم همدانیان مبلغ لازم برای خرید زمین مسجد فراهم شد.