راه اندازی
معنی کلمه راه اندازی در دانشنامه عمومی
به کلیه فعالیت هایی از قبیل انجام آزمون ها، بازرسی ها و هر نوع عملیات تکمیلی دیگری گفته می شود که پیش از تکمیل ساخت و پس از نصب تجهیزات انجام می گیرد، به نحوی که موضوع پیمان را آماده راه اندازی می کند. مهم ترین فعالیت های پیش راه اندازی به شرح ذیل می باشد:
• بخش پایپینگ: انجام تمیزکاری مقدماتی، کنترل خطوط، هیدروتست و فلاشینگ، نهایی سازی خطوط جهت راه اندازی ( Reinstatement ) .
• بخش مکانیک: مطابقت تجهیز و نصب آن با ملزومات طراحی، انجام تمیزکاری مقدماتی، مسدود نمودن ورودی خروجی های تجهیزات ثابت و انجام آزمونهای سرد در تجهیزات دوار ، کنترل و آزمون مخازن
• بخش برق: آزمون عایق، کنترل پیوستگی کابل ها و آزمونهای قدرت، کنترل و آزمونهای ترانس ها، باتری ها و یوپی اس ها و تابلوها
• ابزار دقیق: ، کنترل تجهیزات نصب شده، آزمونهای عملکردی تجهیزات ابزار دقیق، کنترل و آزمایش لوله های هوا، کنترل جعبه های اتصال، کالیبراسیون تجهیزات، کنترل و آزمایش کابل ها
• بخش ساختمان : کنترل تجهیزات نصب شده در ساختمان، ; کنترل بنایی و معماری، عایق کاری، در و پنجره، دیوارها و . . .
• بخش تهویه مطبوع: کنترل نصب تجهیزات، لوله ها و داکت ها و. . .
• بخش ارتباطات: بررسی و آزمایش کابل ها، تجهیزات نصب شده
• بخش ایمنی: بررسی و آزمایش تجهیزات هشداردهنده، بررسی و آزمایش کابل ها
به مجموعه فعالیت های لازم گفته می شود که بعد از اتمام مرحله پیش راه اندازی در جهت بررسی درستی عملکرد تجهیزات مکانیکی و سیستم های کنترلی انجام گرفته، تا موضوع پیمان در شرایط عملیاتی قرار گیرد. مهم ترین فعالیت های راه اندازی به شرح ذیل می باشد:
• بخش پایپینگ: آزمون نشتی، فلاشینگ
• بخش مکانیک: تمیزکاری شیمیایی، پرکردن مواد شیمیایی و کاتالیستی، برق دار کردن تجهیزات، خنثی سازی تجهیزات توسط تزریق گاز خنثی، راه اندازی گرم.
• بخش برق و ابزار دقیق: برق دار کردن ایستگاه های فرعی برق، آزمون حلقه، آزمون های بی باری، آزمون های عملیاتی راه اندازی و آزمایش سیستم گازکربنیک و سامانه تشخیص حریق و گاز، سامانه آتش نشانی و آب آتش نشانی
معنی کلمه راه اندازی در دانشنامه آزاد فارسی
فرآیند شروع یا راه اندازی مجدد رایانه. وقتی که رایانه ای برای اولین بار روشن می شود (این عمل، بوت سرد نامیده می شود) و یا در حین روشن بودن مجدداً راه اندازی شود (این عمل بوت گرم نامیده می شود) نرم افزاری اجرا می شود که سیستم عامل را بارگذاری و راه اندازی می کند و رایانه را آماده استفاده می سازد.
جملاتی از کاربرد کلمه راه اندازی
برای کمک به محافظت از آسیبپذیری رایانههای خانگی و دستگاههای مرتبط چندین روش ارائه شدهاست. گزارش شدهاست که تکههای اسپکتر باعث کاهش چشمگیر عملکرد، به خصوص در رایانههای قدیمی میشوند. در سیستم عاملهای با هسته نسل هشتم جدید، افت عملکرد معیار ۲ تا ۱۴ درصد اندازهگیری شدهاست. در ۱۸ ژانویه ۲۰۱۸، راه اندازی مجدد ناخواسته، حتی برای تراشههای جدیدتر اینتل، به دلیل تکههای ملتداون و اسپکتر، گزارش شد.
در آوریل ۲۰۱۳، در دانشکده موسیقی دانشگاه استنفورد، دوره ای با عنوان «موسیقی و فرهنگ آذربایجانی» راه اندازی شد. برای اولین بار در یکی از معتبرترین دانشگاههای آمریکا، امامیار حسناف، دروس موسیقی موسیقی آذربایجانی را تدریس میکند. در طول تحصیل، دانشجویان با میراث فرهنگی آذربایجان آشنا شده و همچنین موسیقی را با سازهای موسیقی آذربایجانی مینوازند.
در سال ۱۳۴۴ همزمان با راه اندازی رشتهٔ موسیقی در دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، توسّط مهدی برکشلی به عنوان استاد ردیف دعوت به کار شد و آموزش آکادمیک موسیقی ایرانی را در آن دانشکده آغاز کرد. در آنجا او هفتهای دو نوبت ردیف موسیقی را به صورت شفاهی به شاگردان آموزش میداد تا این که در سال ۱۳۵۳ بازنشسته شد. در میانه دههٔ ۵۰ و با تأسیس مرکز حفظ و اشاعهٔ موسیقی ایران تدریس در این مرکز را نیز آغاز کرد. از کلاس درس او نمونههای صوتی به جا مانده از جمله در دستگاه ماهور که در حال آموزش به نورالدین رضوی سروستانی است. در این نمونه او تمام گوشههای ردیف موسیقی را با سهتار مینوازد و در مورد نحوه نواختن و خواندن آن توضیحاتی میدهد.
در داخل کشور، کنشین یک بحران جانشینی را پشت سر گذاشت. در حالی که او هرگز فرزندی از خود نداشت، کنشین در طول زندگی خود دو پسر را به فرزندی پذیرفت. برادرزاده او، اوسوگی کاگکاتسو، احتمالاً به دلیل انحراف از تضاد توسط پدر کاگکاتسو، ناگائو ماساکاگه، بستگان و حامیانش به فرزندی پذیرفته شد. پسر خوانده دیگر، اوسوگی کاگتورا، که در اصل پسر هوجو اوجییاسو بود برای تامین امنیت مرزهای اچیگو به فرزندی پذیرفته شد. برخی تصور می کنند که کاگکاتسو قرار بود به تدریج به عنوان وارث او راه اندازی شود در حالی که برخی دیگر تصور می کنند که کنشین تصمیم گرفت که دارایی ها را بین این دو تقسیم کند.
شرکت انستیتو صاایران از سال ۱۳۸۲ طرح باقرالعلوم را در راستایی توسعه مهارت آموزی و ارتقا توانای تحصیلی خانوادههای نیروهای مسلح راه اندازی کرد. خدمات کمک آموزشی طرح شامل کلیه مقاطع تحصیلی (ابتدائی، راهنمایی، دبیرستان، هنرستان، کاردانی، کارشناسی، ارشد و دکتری) و همچنین بستههای آموزشی تخصصی وکالت، پزشکی و زبانهای خارجی میباشد. ۱۳۶۹ آموزشگاه بطور فعال دورههای آموزشی خود را در طرح با تخفیف ۲۵ الی ۴۰ درصد ارایه نموده و آماده ثبت نام از دانشجویان میباشند که ۸۸۲ آموزشگاه در حال حاضر دورههای آموزشی خود را به صورت عملیاتی به دانشجویان ارائه کردهاند.