آرنالدو پامبیانکو (زادهٔ ۱۶ اوت ۱۹۳۵) رکابزن حرفهای سابق اهل ایتالیا است که در رشتهٔ دوچرخهسواری جاده فعالیت میکرد. او توانست در سال ۱۹۶۱ برندهٔ جیرو دیتالیا شود.
او در سال ۱۹۵۷ حرفهای شد و به تیم لنیانو پیوست. در همان سال در شش مسابقه مهم از جمله جایزه بزرگ باراکی به پیروزی رسید. از جمله برندهٔ یک مرحله از جیرو دیتالیا شد و در پایان جیرو بر سکوی سوم ایستاد. همچنین قهرمان ایتالیا شد.
خوبونْ و خجیرونْ از پیر و بُرنایی زندهْ نَوّه اُونْ کَسْ که تنه درنایی
آلفردو بیندا (۱۱ اوت ۱۹۰۲–۱۹ ژوئیه ۱۹۸۶) رکابزن ایتالیایی بود که در دهههای ۱۹۲۰ و ۱۹۳۰ فعالیت میکرد. او نخستین کسی بود که توانست پنج بار فاتح جیرو دیتالیا شود. همچنین سه بار قهرمان جهان شد. افزون بر این، چهار بار برندهٔ تور لمباردی و دو بار برندهٔ تور میلان-سانرمو شد.
آخرین مسابقهٔ مهم او جیرو دیتالیای ۲۰۱۳ بود که در رتبهٔ ۱۰۸ قرار گرفت و پس از آن از دوچرخهسواری حرفهای خداحافظی کرد.
با آغاز جنگ جهانی اول، رقابتهای دوچرخهسواری متوقف شد. پس از پایان جنگ، کالتزولاری رتبهٔ سوم تور امیلیا را کسب کرد. در جیروی ۱۹۱۹ نیز در دو مرحله دوم شد و تا پایان مرحلهٔ ششم در رتبهٔ سوم قرار داشت؛ ولی در مرحلهٔ هفتم از مسابقه خارج شد.
اولانو موفقیتهایی در گرند تورها نیز به دست آورد: در سال ۱۹۹۸ برندهٔ ووئلتا اسپانیا شد و در سال ۱۹۹۵ بر سکوی دوم این مسابقه قرار گرفت. در جیرو دیتالیا دو بار روی سکو ایستاد. (در سال ۱۹۹۶ سوم و در سال ۲۰۰۱ دوم شد.) در تور دو فرانس نیز سه بار میان ده نفر برتر قرار گرفت که بهترین عنوان او، رتبهٔ چهارم در تور ۱۹۹۷ بود. مجموعاً در شش مرحلهٔ ووئلتا و یک مرحلهٔ تور پیروز شد که همهٔ این مراحل، تایم تریل انفرادی بود.
مدتی بعد، تارو پسر بزرگتر با حیله همسرش بانو کائه (میکو هارادا) از پدرش نشان امپراتوری را طلب میکند تا قدرت بلامنازع پیدا کند و پدر از این اقدام وی خشمگین میشود و به پسر وسطی جیرو (جینپاچی نزو) پناه میبرد…
این تیم در سال ۱۹۹۸ تأسیس و در سال ۲۰۰۴ میلادی منحل شدهاست، السیو-بیانکی در سال ۲۰۰۱ و ۲۰۰۲ در بخش تیمی جیرو دیتالیا به مقام اول دست پیدا کردهاست.
خوبون و خجیرونْ که دَوُونْ هرجایی این شَهرْ هر کَسْ ره به هر کَسی خشْ آیی
امیر گنه: که تو خجیرونِ شاهی گردٰاگردْ ستارهْ، تو میُونه ماهی
خوبون و خجیرونْ دیمه بیشماری اَندی دومّهْ که خورْ ندارنهْ این خاری
عمدهترین موفقیتهای تیم، قهرمانی ردهبندی کوهستان جیرو دیتالیا توسط استفانو گارتزلی در سالهای ۲۰۰۹ و ۲۰۱۱ بود.
زنجیروار زلف رسا گو که جانمن بر لب رسید از آن لب پرخاشجوی تو
چو زندان او بود دار فنا سر گریه زنجیروارش به پا
بِفای خجیروُنْ نَمونسّه یٰاروُن! یا اونهْ که خوبونْ همه بیبفا بُون
به کز این آهووشان شیر گیر بینمت نخجیروار آماج تیر
بیندا به اندازهای بر مسابقه غلبه داشت که گاتزتا دلو اسپورت به او پیشنهاد کرد که در ازای گرفتن ۲۲٬۵۰۰ لیره از شرکت در جیرو دیتالیای ۱۹۳۰ خودداری کند. به جای آن، او در تور دو فرانس شرکت کرد و برندهٔ دو مرحله شد. بالاخره در سال ۱۹۳۲ که بیندا در رم برای سومین بار قهرمان جهان شد، جامعه حمایت از او را آغاز کردند. تا آن زمان، روشهای تمرین و مسابقه را بازتعریف کردهبود و بزرگترین رکابزن عصر خود بود.