تیراژ
معنی کلمه تیراژ در فرهنگ معین
معنی کلمه تیراژ در فرهنگ عمید
معنی کلمه تیراژ در فرهنگ فارسی
معنی کلمه تیراژ در ویکی واژه
tiratura
جملاتی از کاربرد کلمه تیراژ
چاپ افست، رایجترین روش، برای چاپ محصولاتی است که دارای تیراژ بالا هستند. چاپ روزنامه بر روی رولهای بزرگ کاغذ نمونهای از چاپ افست است.
صدرالدین حسین خانی (مدیرعامل شرکت ایران گام) که نسخه فیزیکی آلبوم «بینام» تحت امتیاز این شرکت روانه بازار موسیقی شده، در گفتگویی با سایت «موسیقی ما» گفت: «من صاحب اثر نیستم. پخش این آلبوم را مجموعه ایران گام انجام دادهاست و برسر یک تیراژ مشخص توافق کردهایم. خود ما هم از دیروز (۲ دی) که این حواشی رخ داد، با گروه تهیهکنندگان اثر درگیریم که چطور پیش از انتشار رسمی نسخه فیزیکی آلبوم، فروش نسخه اینترنتی آغاز شده و این ماجرای لو رفتن آلبوم هم که متأسفانه صحت داشت و ضربه بدی به فروش اثر و صاحبان اثر خواهد زد.»
این روزنامه در سال ۱۹۹۱ میلادی پایهگذاری شد و بعد از روزنامه خبر و الشروق رتبه سوم را از لحاظ تیراژ به خود اختصاص داده است
آگوس (به معنی زمین یا مزرعه شخم زده) هفتهنامه دو زبانه ارمنی و تُرکی منتشر شده در استانبول است که در پنجم آوریل ۱۹۹۶ منتشر شد و امروزه تیراژ آن ۵۰۰۰ نسخه است. در کنار بخش ارمنی و ترکی، این روزنامه دارای بخش آنلاین انگلیسی نیز میباشد.
پوسترهای اول و دوم این مجموعه در تیراژ وسیعی چاپ و توزیع شدند ولی پوستر سوم که روی آن نوشته شده بود آرام باشید و ادامه دهید هیچگاه توزیع نشد، زیرا این پوستر برای زمانی طراحی شده بود که بخشهایی از خاک بریتانیا به اشغال دشمن درآید.
متوسط تیراژ چاپ این روزنامه در سال ۱۹۹۹ تقریباً ۱۶۵۰۰۰ نسخه بود، و تا سال ۲۰۱۶ به حدود ۱۰۰٬۰۰۰ کاهش یافت.
اولین شماره الصباح در اول فوریه سال ۱۹۵۱ منتشر شد و از این تاریخ به بعد؛ دوبار این روزنامه کارش متوقف شد؛ که بار اول در سال ۱۹۵۶ بعد از حمایت صاحب امتیاز روزنامه از «صالح بن یوسف» علیه «حبیب بورقیبه» در زمانی که اختلاف و درگیری بین این «دو مرد» وجود داشت اتفاق افتاد؛ و بار دوم در سال ۲۰۰۰ به دلایل مالی تعطیل شد؛ این روزنامه در تیراژ ۷۰۰۰۰ تا ۷۸۰۰۰ توزیع میشد.
طبق اعلام قبلی در فضای مجازی، بیلبودرهای تبلیغاتی و حتی در تیزر تصویری آلبوم بیواژه و جلد آلبوم قرار بود که این آلبوم در اسفند ۸۹ منتشر یابد، اما به دلایلی از جمله فراهم نشدن تیراژ لازم برای توزیع در مرحلهٔ اول و عدم تکثیر و چاپ لوحهای فشرده، انتشار آلبوم به اوایل روزهای سال ۱۳۹۰ موکول شد.
نخستین شماره این روزنامه در ۲۵ اوت ۱۹۲۴ در سمرقند تحت عنوان آواز تاجیکان کَمبَغَل (Овози тоҷикони камбағал - کمبغل واژهای فارسی به معنی «بینوا» و «ندار» است) منتشر شد. در همان سال نام روزنامه به آواز تاجیک (Овози тоҷик) تغییر یافت. نخستین سردبیر این روزنامه عبدالقیوم همرائف نام داشت. در بازه ۱۹۳۱ تا ۱۹۵۰ این روزنامه به حقیقت ازبکستان (Ҳақиқати Ӯзбекистон) تغییر نام داد و از ۱۹۵۰ تا ۱۹۶۱ ازبکستان سرخ (Узбекистони Сурх) نام گرفت و دگر بار از ۱۹۶۱ تا ۱۹۹۱ به عنوان حقیقت ازبکستان شناخته شد. این روزنامه در دوره شوروی به عنوان یکی از تریبونهای کمیته مرکزی و حزب کمونیست جمهوری شوروی سوسیالیستی ازبکستان فعالیت میکرد و تیراژی برابر با ۳۵٬۰۰۰ نسخه داشت.
از آبان ۱۳۹۱ با صدور مجوز اولین پایگاه خبری رسمی در لرستان، مطبوعات این استان به صورت رسمی وارد فضای مجازی و برخط شدند و در سال ۱۳۹۴ رکورد تیراژ مطلب در مطبوعات لرستان شکسته شد.