صادر کردن
معنی کلمه صادر کردن در فرهنگ فارسی
معنی کلمه صادر کردن در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه صادر کردن
۵۵۲ نفر از فعالان سیاسی و مدنی ایران در ضرورت منع برخورد خشونتبار با اعتراضات مردمی به گرانیها بیانیهای صادر کردند. ابوالفضل قدیانی، اردشیر امیرارجمند، مصطفی تاجزاده، عبدالعلی بازرگان، مرتضی الویری، حمیدرضا جلاییپور، محسن ترکاشوند و سعید مدنی ازجمله امضاکنندگان این بیانیه بودند.
وزارت خوراک و داروی ایالات متحده و دفتر دادستان کل نیویورک هر دو، دستور قضایی توقف فعالیت بیکر را صادر کردند و از وی بخاطر فروش در ایالت میسوری شکایت شد.
طالقانی و دیگر علما، در مخالفت با ایدئولوژی مارکسیستی سازمان پیکار، فتوایی ضد همسُفره شدن با مارکسیستها در زندانها صادر کردند که منجر به مخالفت بعضی مارکسیستها با وی شد. اما سید محمدمهدی جعفری که از همراهان قدیمی محمود طالقانی بود، در کتاب مجاهدین خلق از درون میگوید که طالقانی حاضر به امضای این فتوا نشد. نیز یکی از فرزندان طالقانی (مجتبی طالقانی) به جمع مارکسیستهای سازمان پیکار پیوست و روابط طالقانی با او هرگز بد نبود. مجتبی طالقانی در یک نامه به پدرش، تغییر ایدئولوژی و گرویدن به مارکسیسم را به اطلاع او رسانده بود.
در زمان مکس آبراهام از دو طرح رنگ برای جلد آثار چاپ شدهاستفاده میشد، یکی سبز روشن برای کارهای آهنگسازان قبلی که محدودیت کپی رایت نداشتند و دیگری رنگ صورتی برای آثار اصلی جدید که توسط پیترز خریداری شده یا با مجوز از ناشران دیگر چاپ میشوند. در ۱۸۸۰، سالی که آبراهام مدیر عامل شد، پیترز صادر کردن آثار جدید آهنگسازان معاصر را آغاز کرده بود.
«آگوستوس» دیوکلتیان (حک. ۲۸۳–۳۰۵) آزار و اذیت دیوکلتیانی، آزار و شکنجه عمومی نهایی مسیحیان را آغاز کرد، تا در بخشهایی از امپراتوری اجرا شود. سرانجام اگوستوس گالریوس (حک. ۳۱۰–۳۱۳) فرمان سردیکا را صادر کرد و اگوستوس ماکسیمینوس دایا (حک. ۳۱۰–۳۱۳) رقیب کنستانتین بزرگ نیز درگذشت. پس از آنکه کنستانتین بزرگ (حک. 306–337) رقیب خود ماکسنتیوس (حک. 306–312) را در نبرد پل میلویو در اکتبر ۳۱۲ شکست داد، او و امپراتور همکارش لیسینیوس فرمان میلان (۳۱۳) را صادر کردند که آزادی مذهبی را بر همه ادیان، از جمله مسیحیت، اجازه میداد.
جمعی از مردم تبریز در اعتراض به اظهارات اردوغان علیه تمامیت ارضی ایران، مقابل کنسولگری ترکیه در تبریز تجمع اعتراضی برگزار کردند. نمایندگان ولی فقیه در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل در پی اظهارات اردوغان در باکو بیانیه ای را صادر کردند. در بخشی از این بیانیه آمدهاست:
زرداری در سال ۱۹۹۶ دوباره به اتهام فساد مالی دستگیر شد و پس از مدت کوتاهی به قتل میرمرتضی بوتو برادر همسرش نیز متهم شد. مهمترین اتهام مالی او در آن هنگام دریافت ۲۰۰ میلیون دلار رشوه از یک پیمانکار فرانسوی برای خرید ۴ میلیارد دلار جنگنده برای ارتش پاکستان بود. آصف نهایتاً در نوامبر ۲۰۰۴ به قید کفالت آزاد شد، اما در دسامبر همان سال دوباره دستگیر شد و در نهایت با مذاکرات حزب مردم و نواز شریف نخستوزیر وقت، قضات حکم آزادی او را صادر کردند.
ساواک که از سابقه مبارزاتی مصطفی خبر داشت در ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ دستور جلب او رابه همراه ملا علی لطفیان به شهربانی قم صادر کردند. مأموران زمانی که مصطفی در خانه مرعشی نجفی مشغول صحبت با او بود، به آن جا یورش بردند و او را دستگیر کردند و مدت ۵۷ روز در زندان قزل قلعه و در سلول انفرادی زندانی کردند.
در بازی فوتبال تیم ملی فوتبال ایران با کرهٔ جنوبی در مقدماتی جام جهانی تعدادی از بازیکنان تیم ملی ایران از جمله علی کریمی، مهدی مهدوی کیا، حسین کعبی، وحید هاشمیان، جواد نکونام و مسعود شجاعی به نشانه اعتراض به وضع موجود مچبندهایی به رنگ سبز، نماد معترضان، بستند. گروهی از هنرمندان در پشتیبانی از حرکت اعتراضی مردم بیانیهای صادر کردند. عزتالله انتظامی، داریوش مهرجویی، محسن مخملباف، از جمله امضاکنندگان این بیانیه بودند.
مورد دوم همچنین از سوی رئیس کمیسیون صلح، نخستوزیر و وزیر امور خارجهٔ فرانسه، آلکساندر میلران، در ۲۷ آوریل ۱۹۲۰ میلادی، به ثبت رسید. این تقاضا رسماً به منزلهٔ مادهٔ ۸۹ در معاهدهٔ سور گنجانده و از طرف ارمنستان، ترکیه و حدود بیست کشوری که معاهده را امضا کردند تسلیم رئیسجمهور ایالات متحده آمریکا شد. رئیسجمهور ایالات متحده، وزارت امور خارجه، وزارت دفاع، هیئت دولت و گروه مربوط، به رهبری پروفسور وسترمن، حکم داوری را صادر کردند.