ساینس (شبکه تلویزیونی). سایِنس ( Science ) ( به فارسی: علم ) یک شبکه دیجیتالی کابلی آمریکایی و شبکه تلویزیونی ماهواره ای است که توسط ارتباطات دیسکاوری تشکیل شد. ساینس (مجله). ساینس یا مجلهٔ ساینس ( به انگلیسی: Science ) تأسیس ۱۸۸۰ یک نشریه هفتگی جامع علمی آمریکایی و یکی از برترین مجلات دانشگاهی جهان است. اولین بار در سال ۱۸۸۰ منتشر شد، در حال حاضر به صورت هفتگی منتشر می شود و تعداد مشترکان آن حدود ۱۳۰۰۰۰ نفر است. از آنجایی که اشتراک های سازمانی و دسترسی آنلاین به مخاطبان بیشتری خدمت می کنند، تعداد خوانندگان آن بیش از ۴۰۰۰۰۰ نفر تخمین زده می شود. این نشریه چاپ انجمن پیشبرد علوم آمریکا می باشد. Science در واشینگتن، دی سی، ایالات متحده مستقر است و دفتر دوم آن در کمبریج، انگلستان است.
جملاتی از کاربرد کلمه ساینس
این وبلاگ توسط آنالی نیویتز که پیشتر تحلیلگر سیاستهای بنیاد مرزهای الکترونیکی، نویسندهٔ پاپیولار ساینس، وایرد و نیو ساینتیست بود، گردانده میشود.
گرایشهای مرتبط در مقاطع تحصیلات تکمیلی شامل: نوروساینس، روانشناسی بالینی، مدیریت توانبخشی، آناتومی، فیزیولوژی، روانشناسی کودکان استثنایی و … میباشد. در تقویم رسمی ایران اول اردیبهشت ماه روز ملی گفتار درمانی است.
مشاهدات جدید رصدخانهٔ کک و تلسکوپ هابل نشان میدهد که دیسنومیا (ماه اریس) مداری دایرهای شکل به شعاع ۳۷٬۳۵۰ کیلومتر دارد و دورهٔ مداری آن ۱۵/۷۷۴ روز است. جرم اریس از این پارامترهای مداری به دست آمده و برابر با ۱۰۲۲×۱٫۶۷ کیلوگرم (۱۰۲۲×۰٫۰۲± کیلوگرم) است و از جرم پلوتو ۲۷ درصد بیشتر است. مقدار جرم اریس توسط مایکل براون و امیلی اسکالر اندازهگیری شد و یک هفتهٔ بعد در مجلهٔ ساینس منتشر شد. آلن استرن، پژوهشگر اصلی مأموریت فضایی نیوهورایزنز گفتهاست که نسبت پلوتو به اریس و دیسنومیا، مانند نسبت سیب به پرتقال است.
آساپساینس با ویساس در چهار ویدئو همکاری کردهاست: «راز علمی قدرت و رشد ماهیچهها»، «چه میشود اگر سوپرمن به شما مشت بزند؟» «آیا ما میتوانیم به صورت ژنتیکی هوش را بهبود افزایش دهیم؟»، «آیا ما میتوانیم به صورت ژنتیکی قد خود را افزایش دهیم؟»
او همچنین مقالاتی در خصوص تاریخ علم در ژاپن طی دورههای ادو و میجی دارد، که در ساینس و نیچر به چاپ رسیدهاند. در ۲۰۰۵ یک گاوماهی کشف شده، به افتخار او اکسیریاس آکیهیتو نامیده شد.
شرکت لاکهید مارتین در نوامبر ۲۰۰۰ جایزه بهترین نوآوری در زمینه هوافضا را از مجله پاپیولار ساینس دریافت کرد. شرکت اسپیس ایمیجینگ در سپتامبر ۲۰۰۵ توسط اوریبایمیج خریداری شد. این شرکت بعدها به ژئوآی تغییر نام داد.
اسکوپوس همه حیطههای علوم که شامل علوم زیستی، فیزیک و شیمی و علوم اجتماعی میشود را در برمیگیرد. در مقایسهای که با وب آو ساینس انجام شده، اسکوپوس حدود ۲۰ درصد پوشش بیشتری از آن داشتهاست اما مقالات قبل از سال ۱۹۹۵ را ندارد بر خلاف وب آو ساینس که تا سال ۱۹۴۵ را شامل میشود و گوگل اسکالر نسبت به این پایگاهها دقت کمتری دارد و اطلاعات مربوط به یادکرد در آن کمی معیوب است و دیر به دیر به روزرسانی میشود.
دانشگاه جوزجان در سال ۱۳۸۰ تأسیس شده و اکنون سه هزار دانشجو در دانشکدههای تعلیم و تربیه، اقتصاد، انجنیری ساختمانی، کمپیوتر ساینس، علوم اجتماعی، تکنالوژی کیمیاوی و جیولوجی معدن در آن مصروف تحصیل اند میباشند.
بسیاری پس از مرگ او از او قدردانی کردند اما دو گروه از همه مهم ترند، نخست جامعهٔ آزاد روانشناسی کودکان بود که در ۱۹۱۷ نام خود را به جامعهٔ آلفرد بینه تغییر داد و دوم مجلهٔ ساینس ۸۴ بود که در سال ۱۹۸۴، مقیاس بینه-سیمون را یکی از بزرگترین پیشرفتهای بشری در سدهٔ بیستم معرفی کرد.
و در سال ۲۰۰۷، او به عنوان عضو آکادمی ملی مهندسی انتخاب شد و جایزه باور مؤسسه فرانکلن و جایزه دستاورد در ساینس را از آن خود کرد. در ۲۶ می ۲۰۰۸، کارد از کالج اوبرلین دکترای افتخاری دریافت نمود.