به دُر-دزدی ستاره کرده تدبیر فرو افتاده ناگه در خم قیر
آرمن سارگسیان اول نوامبر سال ۱۹۹۶ از سوی لون تر-پطروسیان رئیسجمهوری ارمنستان به عنوان نخستوزیر این کشور معرفی شد. وی پس از چهار ماه فعالیت در این سمت در ۲۸ فوریه ۱۹۹۷ به دلیل بیماری از این سمت استعفا داد و جهت پیگیری معالجات بار دیگر عازم لندن شد.
اش-سور-آلزت ۲۴۲٫۷۷ کیلومترمربع مساحت و ۱۴۰٬۰۶۱ نفر جمعیت دارد.
تقطیع: مفاعیلن ۴بار- مفاعلن فعلاتن مفاعلن فعلاتن
اگر باورت نیست از قرآن بشنو: «وکَذَلِک نُرِی ابراهیمَ ملکوتَ السَّمواتِ والأَرْضِ» او در این ملکوت چه دید؟ گوش دار: «فَلَمَّا جَنَّ عَلَیه اللّیْلُ رَأی کَوکباً قال هذا رَبّی» چون ستارهی جان خود بدید گفت: «هذا رَبّی». این چرا گفت؟ از بهر آنکه کعب احبار- رضی اللّه عنه- گفت: در توریة خواندهام «إِنّ أرواحَ المُؤمِنینَ مِن نُورِ جَمال اللّهِ و إِنَّ أرْواحَ الکافِرینَ مِنْ نُورِ جَلالِ اللّهِ» گفت: ارواح مؤمنان از نور جمال خدا باشد و ارواح کافران از نور جلال خدا باشد. پس هر که جمال روح خود را بیند، جمال معشوق را دیده باشد و جمال معشوق نباشد؛ و اگر مؤمن بیند روح خود را، جمال دوست دیده باشد؛ و اگر کافر بیند روح خود را، جلال دوست دیده باشد؛ پس از آن گفت: «فَلمّا رأی القَمَر بازِغاً قال: هذا رَبّی» چون ماهتاب را که نور ابلیس است، در آن مقام بدید گفت: «هذا ربّی» که از نور جلال خداست؛ پس از آن برگذشت «فَلَمّا رأی الشمسَ بازِغَةً» چون آفتاب نور احمدی دید که جان احمد در آن عالم، آفتاب باشد، گفت: «هذا رَبّی».
جواب سئوال مقدر- انکار منکر عارضی است و از این جهت به اندک اشارتی زایل میگردد و بر اعتراف فطری باز میآید: ولئن سالتهم من خلق السماوات و الارض لیقولن اللّه.
بر پیرهن ناز جهان چشم ندوزی جز جامهٔ عر-بان تنی این جمله رتیست
قمر- گو پیمبر دو پیکر کند کجا جهل بوجهل باور کند؟
او با سم تیلور-وود در سال ۲۰۱۲ در کاخ بابینگتون، سامرست ازدواج کرده و پدر ۲ دختر - ویلدا ری (متولد ۷ ژوئیه ۲۰۱۰) و رومی هرو (متولد ۱۸ ژانویه ۲۰۱۲) - است.
یک - عزالدین رازی دو- قطب الدین مصری سه - افضل الدین محمد جوینی چهار- ربیع الدین عبدالعزیزبن عبدالجبار چلبی پنج - علاء الدین بن ابی حزم قریشی معروف به ابن نفیس
اگرچه که ابداعات او الهامبخش طراحی موتورهای بزرگ توسط گلوشکو بود، اما ایسایف خود بیشتر بهخاطر ساخت موتورهای راکت کوچک و بهصرفه شناخته شدهبود. او موتورهایی را برای راکتهای ضد موشک و ضد هواگرد روسیه طراحی کرد و در سال ۱۹۵۱، موتور او برای قدرت بخشیدن به موشک کوتاهبرد آر-۱۱ زملیا، که بعداً اسکاد نام گرفت، مورد استفاده قرار گرفت.
کرد این خیالْ وهمِ غلطکار، کان غبار- تا دامنِ جلالِ جهانآفرین رسید!
با آغاز پادشاهی اِریشوم یکم، از دوران تاریخ خود خارج و وارد دوره پادشاهی کهن آشور میشویم. در پی اریشوم یکم، شاهانی چون ایکونوم (۱۸۶۷–۱۸۶۰ پیش از میلاد)، سارگون یکم آشور (۱۸۶۰–۱۸۵۰ پیش از میلاد)، و پوزور-آشور دوم (۱۸۵۰–۱۸۳۰ پیش از میلاد) به تخت شاهی آشور نشستند.
شبانی پیشه کن بگذار گرگی مکن با سر-بزرگان سر-بزرگی
از پیشگامان این سبک میتوان به گروهها و هنرمندانی نظیر کلایدر، آی-اف (اینتر-فرنس)، جرالد دانلد، پیچز، ادُلت، لگووِلت و فیشرسپونر اشاره کرد.