کمونیستی

معنی کلمه کمونیستی در فرهنگستان زبان و ادب

{communist} [باستان شناسی، جامعه شناسی، علوم سیاسی و روابط بین الملل] مربوط به کمونیسم

جملاتی از کاربرد کلمه کمونیستی

اروپای شرقی به همه کشورهایی گفته می‌شود که ارتش اتحاد جماهیر شوروی طی پیشروی به غرب و پاکسازی ارتش آلمان نازی، آن‌ها را به اشغال خود درآورد. علاوه بر این کشورها، جمهوری دموکراتیک آلمان، (که به صورت غیررسمی آلمان شرقی نامیده می‌شود) با اشغال بخشی از آلمان توسط اتحاد جماهیر شوروی به بلوک شرق پیوست. با فرمان استالین در همه این کشورها دولت‌های کمونیستی روی کار آمدند. اگرچه این کشورها رسماً از اتحاد جماهیر شوروی مستقل بودند اما میزان این استقلال کاملاً محدود و وابستگی این کشورها کاملاً مشهود بود. یوگسلاوی و آلبانی که کمتر از اتحاد جماهیر شوروی تبعیت می‌کردند نیز به «بلوک شرقی | کمونیست» تعلق دارند.
دیلینگ از سال ۱۹۳۴ تمامی وقت خود را صرف مبارزه با کمونیسم کرد. او معتقد بود که آلبرت انشتین نیز یک کمونیست است. او معتقد بود که نازیها حق داشتند که اموال انشتین را در آلمان ضبط کنند زیرا او یک کمونیست و خائن بوده است. او از سالهای ۱۹۴۰ معتقد به نقش زیاد یهودیان در کمونیسم شد و به مخالفت با اتحادیه ضد افترا به عنوان یک سازمان کمونیستی پرداخت. از این زمان او یهودیان را مسئول تمامی مشکلات دنیا دانست و شروع به انتقاد شدید از کتاب تلمود نمود.
او در دهه ۱۹۳۰ بمدتی طولانی مخفیانه زندگی کرد، زیرا پلیس و دادگاه‌های چکسلواک برای جرایم متعدد از جمله توزیع غیرقانونی مطبوعات کمونیستی او را تحت تعقیب داشتند. بین سال‌های ۱۹۳۰–۱۹۳۶، او ده بار در چکسلواکی زندانی شد و یک بار نیز در درسدن آلمان به زندان افتاد.
در پی برگزاری اجلاس شاه سلیم در عقرب/آبان ۱۳۶۹، رئیس ستاد ارتش پاکستان، احمد شاه مسعود را به پاکستان دعوت می‌کند. بدین ترتیب احمدشاه مسعود سفری کوتاه به پاکستان انجام می‌دهد و ضمن دیدار با مقامات پاکستان و سران مجاهدین مستقر در پاکستان راهبرد مستقل فرماندهان مجاهدین در مبارزه در برابر رژیم کمونیستی را به آگاهی‌آن‌ها می‌رساند و مواضع فرماندهان را در دیدارهای مختلف به آن‌ها تبیین می‌نماید.