کامیونت
معنی کلمه کامیونت در فرهنگ معین

کامیونت

معنی کلمه کامیونت در فرهنگ معین

(نِ ) [ فر. ] (اِ. ) اتومبیل باری کوچک و کم ظرفیت .

معنی کلمه کامیونت در فرهنگ عمید

خودرو باری کوچک تر از کامیون و بزرگ تر از وانت، کامیون کوچک.

معنی کلمه کامیونت در فرهنگ فارسی

کامیون کوچک، اتومبیل باری کوچک که میزان بارگیری آن ازیک تن ونیم تجاوزنمیکند
( اسم ) کامیون کوچک ( معمو ظرفیت آن از ۱/۵ تن متجاوز نیست ) .

معنی کلمه کامیونت در دانشنامه عمومی

کامیونت یا کامیون کوچک گونه ای از کلاس خودروها است که می توان آن را حد فاصل بین یک وانت و کامیون دانست. تناژ بارگیری کامیونتها عموما از یک تن و نیم تا دوازده تن می باشد. این خودروها دارای یک اتاقک کوچک و ۴ یا ۶ تایر در دو محور می باشند. توزیع نیروی پیشران این خودروها اغلب از نوع چهار چرخ محرک می باشد. این خودروها که اولین بار بعد از جنگ جهانی دوم در ژاپن ساخته شدند، در آن کشور Keitora ( به ژاپنی: 軽トラ ) نیز نامیده می شوند و دسته ای از خودروهای کی را تشکیل می دهند. این خودرو در کنار خودرو ون کوچک دو کلاس از وسایل نقلیه پرکاربرد در کارهای خدماتی و بازرگانی خرد در ژاپن محسوب می شوند.
از قدیمی ترین کامیونت های ایران میتوان با بنزهای 608 و 808 اشاره کرد. این خودرها توسط شرکت خاور ( ایران خودرو دیزل ) مونتاژ میشدند. در سالهای دهه ی 40 خورشیدی شرکت معروف گروه صنعتی خاور برای اولین بار اقدام به مونتاژ اولین کامیونت شرکت مرسدس بنز با نام ال پی ۶۰۸ و تحویل آن به بازار نمود. به همین دلیل این خودرو به خاور معروف شد. به همین علت مردم به تمامی مدل های کامیونت در ایران خاور میگفتند. در سنوات بعد شاهد ورود کامیونتهای میتسوبیشی، هیوندای و ایسوزو هم به بازار ایران بودیم.
در سالهای اخیر اما با خروج برندهای معتبرتر، شاهد حضور برندهای چینی مثل شاکمان، دیما، جک، شیلر، فورس، فوتون و. . . در جاده های شهر و کشور هستیم.
معنی کلمه کامیونت در فرهنگ عمید

معنی کلمه کامیونت در ویکی واژه

اتومبیل باری کوچک و کم ظرفیت.

جملاتی از کاربرد کلمه کامیونت

تولیدات این گروه صنعتی شامل کشنده‌های تک محور، کامیون کمپرسی، کامیونت، وانت و خودروهای سواری است.
بنابر آمار سال ۲۰۰۷ میلادی حدود ۸۰۶ میلیون خودرو و کامیونت در جهان وجود دارد و سالیانه بیش از ۲۶۰ میلیارد گالن بنزین و گازوئیل مورد استفاده خودروها قرار می‌گیرد. این آمار به‌سرعت به ویژه در چین و هند در حال افزایش است. به عقیده برخی توسعه سامانه‌های ترابری شهری می‌تواند تا حدود بسیاری از مصرف بیش از حد انرژی بکاهد و در نتیجه تأثیرات بسیاری در سلامت افراد جامعه داشته باشد؛ اما با اینکه در این قسمت سرمایه‌گذاری بالایی انجام گرفته، کمتر شاهد خدمات‌دهی این بخش‌ها هستیم.