پودینگ
معنی کلمه پودینگ در فرهنگ عمید
معنی کلمه پودینگ در فرهنگ فارسی
( اسم ) نوعی خوراک . طرز تهیه - ۳۵٠ گرم شیر را با مقداری کافی قند و یک قلم وانیل جوشانیده سپس ۸ دانه بیسکویت در آن خیسانیده بیسکویت ها را در قالبی که چرب کرده و آرد نان پاشیده اند میگذارند. چهار دانه تخم مرغ را نیز شکستهسفید. آنرا خوب هم میزنند آنگاه زرده ها را هم مخلوط و با شیرجوشیده ممزوج کرده روی بیسکویتها ریزند و قالب را پنج دقیقه در فر گرم گذارند و پس از طبخ گرم یا سرد صرف کنند. یا پودینگ آلبالو . چهار دانه تخم مرغ شکستهزرده و سفیده را خوب زده۱۵٠ گرم قند ساییده و ۵٠٠ گرم شیر جوشید. نیم گرم ۵ گرم نمک و ۲٠٠ گرم آرد سفید را بتدریج مخلوط کنند. قالب شیرینی پزی را با کره چرب کرده و اجزا را در آن ریزند و روی آتش قرار دهند تا زیر شیرینی سفت شود. آنگاه مقداری آلبالوی هسته گرفته را روی پودینگ ریزند و هم زنند یا مربای آلبالو یا میوه های دیگر اضافه کنند و مواظبت نمایند موقع هم زدن قسمت بست. ته شیرینی بهم نخورد. سپس آنرا در فر - یا بهتراست در ظرفی از آب جوش - قرار داده بپزند. پس از پختن و سرد کردن آنرا در ظرف خوراک برگردانده سر میزبرند.
معنی کلمه پودینگ در دانشنامه عمومی
امروزه پودینگ بیشتر نوعی دسر است. معمولاً پودینگ های امروزی را از شیر و شکر و دیگر مواد دلخواه تهیه می کنند و اغلب از ماده ای که به پودینگ خاصیت ژله مانند بدهد، همچون ژلاتین، نشاسته ذرت یا تخم مرغ برای جامد کردن و اتصال مواد داخل پودینگ استفاده می کنند. از نظر ظاهری، بلان مانژ و کاستارد هم بسیار شبیه به پودینگ هستند.
در طبقه بندی کلی تر، به هر نوع دسری پودینگ گفته می شود.
معنی کلمه پودینگ در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه پودینگ
هسته در سال ۱۹۱۱ در اثر نتیجهٔ تلاش ارنست رادرفورد برای آزمایش مدل پودینگ آلو از تامسون کشف شد.
تا گوشت را نخوری از پودینگ خبری نیست!