پانزدهمین
معنی کلمه پانزدهمین در فرهنگ فارسی
جملاتی از کاربرد کلمه پانزدهمین
مجموعهٔ سوم این تمبرها در سپتامبر ۱۹۷۲ و به مناسبت پانزدهمین سالگرد آغاز عصر فضا چاپ شد. این مجموعه دارای شش تمبر ۶ کوپکی است که توسط لئونوف و سوکولوف طراحی شدهاند و مضمون آنها بزرگداشت دستاوردهای فناوری و فضایی اتحاد شوروی است. هریک از تمبرهای این مجموعه دارای دو بخش است: نیمهٔ رنگی (سمت چپ) نشانگر دستاوردهای شوروی در کاوشهای کیهانی، و بخش سمت راست آن تصاویری علمی تخیلی از آینده کاوشهای فضایی است.
در ۲۹ دسامبر ۱۹۸۴، پانزدهمین نشست کنفرانس اسلامی که در صنعا برگزار شد، خواستار توقف جنگ شد - عراق موافقت کرد و ایران نپذیرفت.
۲۰۰۶- پانزدهمین دوره این رویداد آسیایی در دوحه، پایتخت قطر به انجام رسید. ۱۳ هزار نفر از ۴۵ کشور به بازیها آمدند که از تعداد ورزشکاران حاضر در آخرین دوره بازیهای المپیک نیز حدود سه هزار نفر بیشتر بود.
سنگاپور دومین سرمایهگذار بزرگ خارجی در هند است. این کشور چهاردهمین صادرکننده و پانزدهمین واردکننده دنیا بهشمار میرود.
اروپا نام یکی از هفتاد و دو قمر سیارهٔ مشتری است. این ماه در سال ۱۶۱۰ میلادی توسط گالیله کشف شد. اروپا پانزدهمین جسم در منظومهٔ خورشیدی بر پایهٔ جرم و حجم میباشد.
از دیدگاه جمعیتی، اراک پانزدهمین شهر پرجمعیت ایران است. این شهر از جمله شهرهایی است که دارای رشد بالای جمعیت بود. میزان رشد جمعیت از سال ۱۳۳۵ تا ۱۳۷۵ خورشیدی برابر با ۵٫۱ بوده است. اما در دهه پس از آن رشد جمعیت به ۲٫۹۷ رسید.
آمون یهودا (عبری: אָמוֹן؛ حدود ۶۶۴ پیش از میلاد – حدود ۶۴۱ پیش از میلاد) پانزدهمین پادشاه یهودا بود. طبق روایت کتاب مقدس عبری جانشین پدرش مناسه شد. آمون بیشتر به خاطر اعمال بتپرستانه اش در طول سلطنت کوتاه دو ساله اش به یاد میآید که به شورش علیه او و در نهایت به قتل او در ۶۴۱ پیش از میلاد منجر شد.
«آهنگ ۲» در مراسم سال ۱۹۹۷ امتیوی، نامزد دریافت جایزه در بخشهای «بهترین ویدئوی گروهی» و «بهترین ویدئوی آلترنتیو» بود. این ترانه همچنین در بریت اواردز ۱۹۹۸ نامزد دو جایزهٔ «بهترین تکآهنگ بریتانیایی» و «بهترین ویدئوی بریتانیایی» بودهاست. در دسامبر ۱۹۹۸ مخاطبان رادیو بیبیسی ۱، «آهنگ ۲» را بهعنوان پانزدهمین ترانهٔ برتر همهٔ زمانها انتخاب کردند و در سال ۲۰۱۱ مجلهٔ انامئی در گزینش ۱۵۰ ترانهٔ برتر ۱۵ سال گذشته، جایگاه هفتاد و نهم را به این قطعه اختصاص داد.
ابومنصور نزار العزیزبالله (نام کامل وی: العزیز بالله نزار بن معد بن إسماعیل) (۳۴۴ ه/۹۵۵ م – ۲۸ رمضان ۳۸۶ ه/۱۵ اکتوبر ۹۹۶ م) پنجمین خلیفه از خلفای فاطمی و هشتمین سلطان از سلطانهای مصر و پانزدهمین امام از امامان مذهب شیعه اسماعیلی بود.