در سال ۱۳۵۷ تعداد مکاتب در این استان به ۱۴۱ باب میرسید که در شش باب آن دختران آموزش میدیدند. تعداد آموزگاران و کارمندان آموزش و پرورش در غور به ۶۸۹ نفر میرسید (شمار تمام آموزگاران و مأموران دولتی در غور از ۱٬۰۷۰ نفر در نمیگذشت) و مکاتب، حدود ۲۰۰ نفر آموزگار کمبود داشتند. شمار دانش آموزان همهٔ مکاتب در غور به حدود ۱۶ هزار نفر میرسید و درصد باسوادان این منطقه به رقم پنج بالغ میگردید.
مرا به تیغ جفا گر کشند ممکن نیست که دست مهر ز فتراک دوست وادارم
اندونزی در سالهای اخیر پیشروی قابل توجهی برای تقویت دموکراسی و احترام به حقوق بشر داشتهاست. آنها اسلام میانهرو را سرلوحه خود قرار دادند و به عنوان نمونهای از دموکراسی اسلامی ستایشهای بینالمللی به همراه داشت. برای مثال در نوامبر ۲۰۱۰ باراک اوباما زمانی که از جاکارتا بازدید میکرد «روح رواداری مذهبی که در قانون اساسی اندونزی مقدس است و یکی از ویژگیهای امیدبخش و معنابخش است که در این کشور باقی ماندهاست» را تحسین کرد.
در استفاده امروزی در زبان سانسکریت، اصطلاح آدیتیا بر خلاف آدیتیاهای ودایی مفرد شدهاست و مترادف با سوریا (ایزد) خورشید استفاده میشود. اعتقاد بر این است که دوازده آدیتیا نشان دهنده دوازده ماه در تقویم و دوازده جنبه خورشید هستند. از آنجایی که تعداد آنها دوازده نفر است، به آنها «دواداش آدیتیا» میگویند.
گمان مبر که ز مهر تو دست وادارم که گر چه خاک زمینم کنی، هوا دارم
دست وادار از سر زلف نگار خویش پابند پریشانی مکن
جی جان اولین آمریکایی است که در ۸ فوریه ۱۹۲۴ در ایالت نوادا به مرگ با اتاق گاز محکوم شد و آخرین نفر والتر لاگراند است که تابعیت آلمانی داشت و در ۴ مارس ۱۹۹۹ باز هم در ایالت نوادا اعدام شد.