نمکسود کردن
معنی کلمه نمکسود کردن در دانشنامه عمومی
یهودیان بخاطر قوانین رژیم غذایی نیاز به حذف خون از گوشت تازه ذبح شده دارند. نمک و آب نمک برای رسیدن به این هدف استفاده می شود.
معنی کلمه نمکسود کردن در دانشنامه آزاد فارسی
روشی برای نگهداری گوشت. با خواباندن گوشت در محلول نمک (کلرید سدیم)، که به آن شوره (نیترات پتاسیم) نیز افزوده می شود تا طعم و رنگ صورتی گوشت محفوظ بماند، صورت می گیرد. باکتری ها نیترات های گوشت نمک سود را به نیتریت ها و نیتروزامین ها تبدیل می کنند که موادی بالقوه سرطان زا به شمار می روند.
معنی کلمه نمکسود کردن در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه نمکسود کردن
در حالت سرکه و نیز در نمکسود کردن سایر سبزیجات، محلولهای اسید استیکی (معمولاً ۵ تا ۱۸ درصد اسید استیک، با درصدی که معمولاً بر حسب جرم محاسبه میشود) بهطور مستقیم به عنوان یک چاشنی مورد استفاده قرار میگیرند. سرکه خانگی اغلب رقیقتر است (۵ تا ۸ درصد اسید استیک)، ولی در نمکسود کردن غذاها برای مصارف تجاری، محلولهای غلیظ تری مورد استفاده قرار میگیرد. میزان اسید استیکی که در سطح جهانی برای تولید سرکه مورد استفاده قرار میگیرد زیاد نیست اما از دیر باز این ماده یکی از پرکاربردترین مواد در تولید سرکه بودهاست.