مورمور. ( اِ مرکب ) حالتی که درمقدمه تب و لرز در بدن پدید آید. حالتی که پیش از تب و لرز دست دهد مردمان را. سرد شدن تن چنانکه گویی موران بسیار بر بشره در جنبشند. ( یادداشت مؤلف ). - مورمور شدن کسی را ؛ حالتی که در بدن پیدا آید پیش از تب لرزه. ( یادداشت مؤلف ). - مورمور کردن تن ؛ حالتی که پیش از آمدن تب لرزه در بدن پدید آید چنانکه گویی سوزنهای بسیار از یخ بر تن فرود آرند. ( یادداشت مؤلف ).
معنی کلمه مورمور در فرهنگ معین
(اِمر. ) حالتی که قبل از تب و لرز عارض شود و آن چنان است که گویی جاروی تر بر پشت شخص کشند وی احساس سرما کند.
معنی کلمه مورمور در فرهنگ عمید
حالتی که پیش از بروز تب و لرز عارض می شود و شخص احساس سرما و خارش پوست بدن می کند.
معنی کلمه مورمور در فرهنگ فارسی
( اسم ) حالتی که قبل از تب و لرز عارض شود و آن چنانست که گویی جاروی تر بر پشت شخص کشند و وی احساس سرما سرما کند زنجموره قشعریره . یا مور مور شدن کسی را حالت مور مور دست دادن او را .
معنی کلمه مورمور در دانشنامه عمومی
مورمور (فیلم). مورمور ( انگلیسی: Goosebumps ) فیلمی در ژانر کمدی ، ترسناک ، ماجراجویی به کارگردانی راب لترمن است که در سال ۲۰۱۵ منتشر شد. دنباله این فیلم با نام مورمور۲:هالووین جن زده ساخته شده است. مورمور از روی مجموعه کتاب های آر. ال. استاین با نام دایره وحشت ساخته شده است. داستان پسر نوجوانی را به نام زک را روایت می کند که به شهر جدید نقل مکان می کنند. در همسایگی آن ها آر. ال استاین به همراه دخترش هانا زندگی می کند. آر. ال دوست ندارد خودش و دخترش با کسی ارتباط داشته باشد. زک با دختر استاین آشنا می شود. شبی زک صدای جیغ دختر استاین را می شنود و با دوستش چمپ به خانه استاین می روند. در آنجا یکی از کتاب های دایره وحشت را باز می کنند و باعث می شود که شخصیت های درون کتاب از کتاب بیرون بیایند و همین اتفاق باعث به وجود آمدن دگرگونی هایی در دنیای انسان ها می شود. • جک بلک در نقش آر. ال. استاین خالق مجموعهٔ مورمور و پدر هانا. • جک بلک صداپیشهٔ اسلپی عروسک • جک بلک صداپیشهٔ برنت گرین مورمور (گدابیگ). مورمور ( به لاتین: Mormor ) یک منطقه مسکونی در جمهوری آذربایجان است که در شهرستان گدابیگ واقع شده است. مورمور ۱۰۱۸ نفر جمعیت دارد.
جملاتی از کاربرد کلمه مورمور
کتابهای تالار وحشت، دایره وحشت و مورمورو خیابان وحشت
این روستا در دهستان مورمورئ قرار دارد و براساس سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۸۵، جمعیت آن ۱۱۷ نفر (۲۳خانوار) بودهاست.