مخمر آبجو {brewer's yeast} [علوم و فنّاوری غذا] گونه ای مخمر که از یاخته های خشک و آسیاب شدۀ قارچی به نام ساکارومیسس سرویزیه (saccharomyces cerevisiae ) تهیه می شود و در تولید آبجو کاربرد دارد
معنی کلمه مخمر آبجو در ویکی واژه
گونهای مخمر که از یاختههای خشک و آسیابشدۀ قارچی به نام ساکارومیسس سرویزیه (saccharomyces cerevisiae) تهیه میشود و در تولید آبجو کاربرد دارد.
جملاتی از کاربرد کلمه مخمر آبجو
مخمر آبجو به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی شناخته میشود. از این رو آبجو نیز شامل مقدار قابل توجهی از مواد مغذی نظیر منیزیم، سلنیوم، پتاسیم، فسفر، بیوتین و ویتامینهای گروه ب است. حتی از آبجو به عنوان مایع پخت نان نیز استفاده میشود. هرچند برخی منابع بر این باورند که آبجوهای تصفیه شده مواد مغذی خود را از دست میدهند.