ماینه
جملاتی از کاربرد کلمه ماینه
از فیلمها یا برنامههای تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است، میتوان به اصل لذت، ناشناس، گره بادر ماینهوف، مربیان و دوزخ اشاره کرد.
او و دوستاش به خاطر بمبگذاری در یک فروشگاه در فرانکفورت آم ماین زندانی شدند. چند هفته بعد او اجازه یافت در کتابخانه مطالعه کند. روزنامهنگاری به نام اولریکه ماینهوف و دو نفر دیگر به او پیوستند و از زندان گریختند. آنها زان پس گروه بادر-ماینهوف خوانده شدند. بادر و دیگران مدتی را در اردوگاهی نظامی فتح در اردن گذراندند قبل از این که به خاطر تفاوت در سلایق از هم دور شوند.
او بعداً در مصاحبهای اعلام کرد که به اصرار پزشکان به آلمان سفر کرده و خودش مخالف آن بودهاست. روزنامههای «بیلد» و «هانوفرشه آلگماینه» خبر از ابتلای او به تومور مغزی دادهاند.
او و گروهاش در سال ۲۰۰۸ موضوع فیلمی به نام گره بادر ماینهوف شدند که به نمایندگی از آلمان در مراسم اسکار شرکت کرد.
از فیلمها یا مجموعههای تلویزیونی که وی در آنها نقش داشتهاست، میتوان به گره بادر ماینهوف، درون شب با…، پروندهای برای دو نفر، ناشناس، لیدیکراخر، اطلس ابر، کونگ فو یوگا، هیتمن: مأمور ۴۷، بازیهای گرسنگی: زاغ مقلد – بخش ۱، بازیهای گرسنگی: زاغ مقلد – بخش ۲، دختر ببر و آنچارتد اشاره نمود.
در آلمان، وقایع روز دانشجوی ایران، بهطور گستردهای در رسانههای جمعی بازتاب یافت. روزنامهٔ «فرانکفورتر آلگماینه» نوشت: «رژیم ایران در ماههای گذشته به تدریج به یک دیکتاتوری نظامی بدل شده، اما وقایع روز دانشجو نشان داد که مردم مبارز از تهدیدات حکومت بیمی به دل راه نمیدهند و رژیم نمیتواند با فشار بیشتر جنبش سبز را خفه کند.» روزنامه آلمانی «تاگستسایتونگ» نوشت: «رژیم جمهوری اسلامی پایههای خود را هرچه بیشتر از دست داده و اکنون تنها به زور اسلحه است که حکومت میکند… رژیمی که سی سال پیش با قیام مردمی بر سر کار آمد، نمیتواند بدون پایگاه مردمی به حیات خود ادامه دهد. شمارش معکوس برای این رژیم شروع شده است.»
از فیلمها یا برنامههای تلویزیونی که وی در آن نقش داشته است میتوان به سقوط، گره بادر ماینهوف و عدالت اشاره کرد.