لیوار. [ لی ] ( اِخ ) دهی جزء دهستان یامچی بخش مرکزی شهرستان مرند، واقع در 15هزارگزی شمال باختری مرند و چهارهزارگزی راه آهن مرند به جلفا. جلگه و معتدل. دارای 2130 تن سکنه. آب آن از زنوزچای و قنات. محصول آنجاغلات ، انگور و زردآلو. شغل اهالی زراعت و گله داری و راه آن مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 4 ). لیوار. [ لی ] ( اِخ ) دهی از دهستان علمدار گرگر بخش جلفا شهرستان مرند، واقع در 43هزارگزی شمال مرند و ده هزارگزی راه آهن جلفا به تبریز. جلگه و معتدل. دارای 1524 تن سکنه. آب آن از چشمه. محصول آنجا غلات و پنبه. شغل اهالی زراعت و گله داری و راه آن مالرو است. ( از فرهنگ جغرافیائی ایران ج 4 ). لیوار. [ لی ] ( اِخ ) نام موضعی است. رجوع به سفرنامه رابینو بخش انگلیسی ص 69 شود.
معنی کلمه لیوار در فرهنگ فارسی
علمدار گرگر بخش جلفا شهرستان مرند ۴۳ کیلومتری شمال مرند . جلگه معتدل نام موضعی است ٠
معنی کلمه لیوار در دانشنامه عمومی
یکی از معروفترین و قدیمی ترین روستاهای بخش یامچی لیوار است. این روستا در یک دشت وسیع قرار گرفته است. قسمت لیوار بالا در ناحیة کوهستانی تأسیس گردیده است. این روستا از شمال به هرزند، از مشرق به روستای تازه کند آخوند، از شمال شرقی به روستای چرچر، از جنوب به روستای باروج و از جنوب غربی به یامچی محدود شده است. رویهم رفته لیوار آب و هوای معتدلی دارد. طول دوره یخبندان آن ۱۰۰ روز است که از اواخر آذر شروع و در فروردین پایان می یابد. گاهی بارش تگرگ در آن دیده می شود. میزان باران سالیانه ۳۵۰ میلی متر و برف سالیانه حدود ۹۰ سانتی متر است. وسعت اراضی آبی آن ۳۰۰ هکتار است. در گذشته کشت پنبه در آن بسیار متداول بوده و محصول عالی داشته است. لیوار یکی از قدیمی ترین آبادی های مرند محسوب می شود. چنان که فضل الله همدانی وقتی از منطقه مرند سخن به میان می آورد تنها به ذکر نام چند قریه اکتفا می کند که از جمله زنوز، جواش، هرزند و لیوار است. از متن کتاب وقف نامه ربع رشیدی مربوط به رشیدالدین فضل الله همدانی بر می آید که این روستا در مسیر جاده ارتباطی واقع بوده است. در این کتاب شارع ( راه اصلی ) بین قریه لیوار و مزرعه خرمشاه ذکر شده است. وجود کول خانه ها در لیوار نشانگر آثار تمدن ایرانی دوره های ماد است. در قبرستان این روستا قرچ های سنگی وجود داشته است. • لیوار ( لووار ) یکی از طوایف قدیمی ترکی است که از بازماندگان امپراتوری سوار ترک می باشند در لغت نامه دهخدا در مورد کلمة لیو چنین آمده است: «یکی از نامهای خورشید است ( برهان ) از نامهای نیراعظم ( جهانگیری ) ، آفتاب ای ساقی مه روی در انداز و مرا ده زان می که زرش مادرش و لیوش پدر آمد». این روستا زادگاه عارف و شاعر دوره اواخرقاجارواوایل پهلوی ملاباقر لیواری است. مقبره این شاعر در قبرستان قدیمی قرار دارد. لیوار دارای مردمانی شجاع و دلیر است. در این روستا بیشترین مهاجرت دهستان ذوالبین صورت گرفته است. لیواری های مهاجر اکنون در مناطق مختلف کرج از جمله فردیس وحصارک کرج مقیم شده اند و محله ای برای خود پدیدآورده اند. آن ها در این شهر مسجد با شکوهی دایر نموده اند. در بندرعباس نیز مهاجران لیواری سکنی دارند. برخی از چشمه ها و قنات های قدیمی لیوار عبارتند از: ۱ - آغچشمه ۲ - آل چاپان ( آل چوپان ) ۳ - حاجی محمد ۴ - کهریز ۵ - توی قوران ۶ - دوازده چارک ۷ - قره کهریز در مورد وجه تسمیه چشمه آل چاپان باید گفت که دولت آل چوپان بعد از ایلخانان در منطقه آذربایجان به وجود آمده است. این دولت مصادف با دولت سربداران در خراسان بوده است.
معنی کلمه لیوار در ویکی واژه
یکی از روستاهای بخش یامچی لیوار می باشد.
جملاتی از کاربرد کلمه لیوار
علاوه بر این، دگرگونی پترولئوس دی ونزوئلا پیامدهای سیاسی پایداری داشت و دولت را قادر ساخت تا از درآمدهای پترولئوس دی ونزوئلا برای پروژههای سیاسی مانند مأموریتهای بولیواری مستقیماً استفاده کند.
استرپتوکوکوس سالیواریوس از خانواده استرپتوکوکاسه فیرمیکوت ها است .
تورم در سال ۲۰۱۷ به ۲۶۱۶درصد و در ژوئن ۲۰۱۶ به بیش از ۴۶ هزار درصد رسید. همزمان، بولیوار، پول ونزوئلا چنان بیارزش شد که خریداران به جای شمردن اسکناسها، آن را وزن میکنند. اقتصاد آنلاین در گزارش دلایل اصلی رکود سنگین ونزوئلا را هزینه پوپولیسم، بداقبالی نفتی، مدیریت نامدیران دانست.
از باشگاههایی که در آن بازی کردهاست میتوان به باشگاه فوتبال ایندپندینته، باشگاه فوتبال استرونگست، و باشگاه فوتبال بولیوار اشاره کرد.
در اوایل نوامبر، یک درگیری بزرگ بین دولت و معترضان در مرکز شهر کاراکاس روی داد. و در اواسط همان ماه، تیراندازیهایی صورت گرفت که منجر به کشته شدن سه نفر در میدان بولیوار کاراکاس بین پلیس متروپولیتن و گارد ملی شد.
کتابخانه کالج آل سولز (که قبلاً به عنوان کتابخانه کودرینگتون شناخته میشد) از طریق وصیتی در سال ۱۷۱۰ از کریستوفر کودرینگتون (۱۶۶۸–۱۷۱۰)، یکی از اعضای کالج و یک برده ثروتمند و صاحب مزرعه نیشکر تأسیس شد. کودرینگتون دانشجوی کارشناسی در آکسفورد بود و بعداً فرماندار استعماری جزایر لیوارد شد. کریستوفر کودرینگتون در باربادوس به دنیا آمد و از مزرعه خود در هند غربی ثروتی به دست آورد.