لغات
معنی کلمه لغات در فرهنگ معین
معنی کلمه لغات در فرهنگ عمید
معنی کلمه لغات در فرهنگ فارسی
( اسم ) جمع لغت . یا علم لغات . لغت شناسی . یا اهل علم لغات . لغت شناسان : ... چنانکه اهل علم لغات آنرا بیان کنند .
معنی کلمه لغات در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه لغات
بدان لغات درینمدت ار دلم خواهد که داد شرح شهنشاه کامران بدهد
حافظ بسیاری از اشعار و اخبار و انساب و از شاگردان خلیل ابن احمد بوده، و اولین بار دربارهٔ لغات و مجازات قرآن کتاب تألیف کردهاست.
جام مدحت را دهن خوش میشود ورنه کجا راوق معنی گرفتی دردی لغو از لغات
گمان مبر که ندانسته ام نتانستم گذشت از این همه افکار بکر و حسن لغات
رفته رفته شد زبان خام و خراب شد لغات از یاد، با هر انقلاب
کمال فضل و هنر را کلام او برهان لغات دانش و دین رابیان او فرهنگ
باشد کلام دوست مبرا ز هر لغت هست این لغات مختلف از ترجمان دوست
بدان که اتفاق است میان اهل سنت و جماعت و اهل تحقیق و معرفت که: ایمان را اصلی و فرعی است، اصل آن تصدیق به دل باشد و فرع آن مراعات امر و اندر عادت عرب است که فرع چیزی را، بر وجه استعارت به نام اصل آن باز خوانند؛ چنانکه نور آفتاب را آفتاب خوانند به همه لغات. و هم بدان معنی گروهی طاعت را ایمان خوانند؛ که بنده جز بدان ایمن نشود از عقوبت، و تصدیق مجرد امن اقتضا نکند تا احکام فرمان به جای نیارد. پس هرکه را طاعت بیشتر بود، امن وی از عقوبت زیادت بود چون آن علت امن آمد به تصدیق و قول مر آن را ایمان گفتند.
زبان مردم اوکراین از گروه زبانهای اسلاو شرقی است و شباهت زیادی به زبان روسی دارد. به عبارت دیگر لغات مورد استفاده در زبان اوکراینی بیشتر بر گرفته از زبان لهستانی است ولی دستور زبان آن به مانند زبان روسی میباشد. زبان روسی بیشترین رواج را پس از زبان اوکراینی در این کشور دارد. الفبای زبان اوکراینی نظیر زبان روسی سیریلیک میباشد و تفاوت میان این دو اندک است.
و قیل: خلقهم اطوارا یعنی: خلقهم حین اخرجهم من ظهر آدم للعهد ثمّ خلقهم حین اذن بهم ابراهیم (ع) للحجّ ثمّ خلقهم لیلة اسری برسول اللَّه (ص) فاراه ایّاهم. و قیل: أَطْواراً ای اصنافا فی الوانکم و لغاتکم.
سرگرمی، افزایش دقت، سرعت عمل، تمرکز، افزایش دامنه لغات و اطلاعات عمومی از اهداف بازی است.
این بازی از هیچگونه گرافیک کامپیوتری استفاده نمیکند و فقط بااستفاده از متن باید این بازی را انجام دهید. لغات بکار رفته در این بازی ساده بوده و بازیباز باید با استفاده از کلمات مبتنی بر فعل و اسم، بازی را پیش ببرد.
اگر کسی گوید این مرا و مجادلت در قرآن که رسول خدا علیه السلام بدین مبالغت از ان نهی میکند کدام است؟ جواب آنست که رب العزة قرآن را که فرستاد بهفت لغت فرستاد از لغات عرب چنانک مصطفی علیه الصلاة و السلام گفت: «نزل القرآن علی سبعة احرف»
هرچند شایگان بقوافیست از لغات
زبان آذربایجانی شاید پس از زبان ازبکی دومین زبان از زبانهای ترکی باشد که از فارسی بیشترین تأثیر را گرفتهاست. این تأثیر بیشتر در واجشناسی، مجموعه لغات و ساختار بودهاست و به صورت کمتر در صرف این زبان بودهاست. تأثیر عناصر زبانهای ایرانی بر آغوزی از آسیای میانه آغاز شدهاست.
در صورتی که متن حاوی لغات تخصصی و فنی باشد، واژهنامهای کوتاه نیز همراه آن خواهد آمد.