فکور
معنی کلمه فکور در فرهنگ معین
معنی کلمه فکور در فرهنگ عمید
۲. (قید ) در حال فکر.
معنی کلمه فکور در فرهنگ فارسی
بسیار اندیشه با فکر متفکر توضیح فکور از کلمات ساختگی است و در کتب لغت ( عرب ) به جای آن فکیر بکسر فائ و کاف مشدد و فکیر مانند صیقل را ذکر کرده اند .
معنی کلمه فکور در فرهنگ اسم ها
معنی: در حال فکر، آن که بسیار فکر می کند، دانا، خردمند، ( در حالت قیدی ) به معنی در حال فکر، ( در قدیم ) ویژگی آن که در فکر، نگرانی و دغدغه ی خاطر به سر می بَرد
معنی کلمه فکور در ویکی واژه
متفکر، اندیشمند.
جملاتی از کاربرد کلمه فکور
آبانبار کرک مربوط به اواخر دوره قاجار است و در اردکان، خیابان آیتالله خامنهای، خیابان آیتالله فکور، کوچه شماره ۵۲ واقع شده و این اثر در تاریخ ۲ بهمن ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۱۰۸۵۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
شعرهای فارسی که برای ترانههای فیلم اجرا شد، توسط «کریم فکور» سروده شده بود. او که از ترانه سرایان موفق آن دوران بود، ترانههای فارسی را بر اساس شعرهای اصلی و ریتم موسیقی و لحن و حالتِ آوازهایِ اصلی فیلم نوشت و این ترانهها، توسط هنرجویان هنرستان عالی موسیقی و زیر نظر «تورج نگهبان» اجرا شد. اعضای این گروه موسیقی که توسط «عنایت رضایی» رئیسِ وقتِ اپرای تهران برای این منظور انتخاب شده بودند به این شرح است:
پس از پایان جنگ، ذخیرهٔ موشکهای فینیکس اف-۱۴ بهشدت کاهش یافت و ایران با کمک روسیه موشک فکور را برای بهکارگیری به جای فونیکس بر روی تامکت تولید کرد که جز در نمایشگاهها به مرحلهٔ عملیاتی وسیع نرسید.
فرقه اول جسور لاکن خائن دسته ثانی فکور اما مهمل
آبانبار قلعه مربوط به دوره پهلوی است و در احمدآباد (اردکان)، خیابان آیت الله فکور واقع شده و این اثر در تاریخ ۲ بهمن ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۱۰۸۱۷ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیدهاست.
آبانبار طالب مربوط به دوره قاجار است و در اردکان، تقاطع بلوار آیتالله خامنهای، خیابان آیتالله فکور واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۲ مرداد ۱۳۸۴ با شمارهٔ ثبت ۱۳۰۱۹ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
گهی به جیب فرو برده سر چو بوتیمار ز فکر دور و لکن چو غمکنان فکور
هند و افغان را تهی کردی ز مردان فکور تا تو خود تنها درآن معموره ملکآرا شوی
بگذر ز عقل و عشق طلب کن که جان پاک چندین عقیله از غم عقل فکور یافت
جرعه ای آخر،که ازعقلی فکور تشنه ماندم در بیابان غرور
او هنر آموختهٔ شعبهٔ موزیک نظام و بهره برده از درسهای علینقی وزیری محسوب میشد و سالها زیر نظر روحالله خالقی به تدریس در انجمن موسیقی ملی و نوازندگی در ارکسترهای آن پرداخته بود. وی همچنین سابقه طولانی تدریس موسیقی و سرپرستی ارکسترها در رادیو ایران را داشت و در طی دوران فعالیت خود آثار بسیاری را از خود به جای گذاشت. او در عین حال از اولین نوازندگان عود در موسیقی ایران محسوب میشود و نواختن این ساز کهن ایرانی را طی اقامت در عراق، از استادان برجستهٔ عرب فراگرفته بود. از آثار شاخص او ترانه بسیار معروف الهه ناز، با شعر کریم فکور و خوانندگی غلامحسین بنان میباشد که نزد تودههای مردم، شهرت و محبوبیتی کم مانند کسب کرد.