صراحتاً
معنی کلمه صراحتاً در فرهنگ عمید
معنی کلمه صراحتاً در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه صراحتاً
تا دورهٔ رنسانس، کنیسه و کلیسا هم قول بودند که تورات باید به عنوان کلام الهی منتقلشده از طریق موسی درک شود. لیک خود تورات صراحتاً این دیدگاه را نقض میکند و حتی به ندرت در قرون وسطی نیز کسانی متوجه آن شده بودند؛ مثلاً، ابراهیم بن عزرا، عالمی در قرن دوازدهم میلادی، نوشته که در پیدایش ۱۲:۶ آمدهاست «در آن زمان کنعانیان در آن سرزمین بودند.» کلمات «در آن زمان» نشان میدهد که در عهدِ نویسنده، کنعانیان دیگر در آن سرزمین نبودند. به عبارت دیگر، به نظر میرسد این آیه پس از مرگ موسی نوشته شدهاست، زیرا در زمان موسی کنعانیان هنوز در آن سرزمین بودند. با این حال، چنین دیدگاهی هرگز چالشی برای دیدگاه غالب در مورد تألیف تورات توسط موسی ایجاد نکرد.
در بیان صراحتاً قتل نفس حرام شدهاست در باب شانزدهم از از واحد یازدهم، نهی از قتل و قطع اعضای بدن انسان شدهاست
زینب کاظمی، سی و هشت ساله، مهندس پایه یک معماری نظام مهندسی تهران معترض به حجاب اجباری، به هفتاد و چهار ضربه شلاق محکوم شد. لازم است ذکر شود که کنوانسیون جهانی حقوق مدنی و سیاسی صراحتاً استفاده از مجازاتهای تحقیر آمیز و نافی کرامت انسانی مانند شلاق را ممنوع اعلام کردهاست.
بر اساس سنت مذهبی اهل سنت، جد بزرگ جهانگیر بابر تصمیم گرفت در آرامگاهی رو به آسمان در باغ بابر دفن شود. آرامگاه جهانگیر با درج سقف این سنت را شکست. جهانگیر به منظور سازش با سنت اهل سنت، صراحتاً ساختن گنبد بر سر مزار خود را ممنوع کرد، و بنابراین سقف ساده و عاری از تزئینات معماریست که بعدها در تاج محل برجسته شد. نمای مقبره با ماسه سنگ قرمز با نقوش مرمر تزئین شدهاست.
پیش نویس سوم در ۲۸ مارس ۲۰۰۷ منتشر شد. این پیشنویس شامل زبانی بود که برای جلوگیری از توافقنامههای مرتبط با پتنت مانند قرارداد بحثبرانگیز ثبت اختراع مایکروسافت-ناول در نظر گرفته شده بود و بندهای ضد توویویزاسیون را به تعریف قانونی «کاربر» و «محصول مصرفکننده» محدود میکرد. همچنین صراحتاً بخش «محدودیتهای جغرافیایی» را که حذف احتمالی آن در آغاز رایزنی عمومی اعلام شده بود، حذف کرد.
در ۱۸ شهریور ۴۸ جلال آل احمد درگذشت. شمسآلاحمد، برادر جلال، شایع کرد که جلال را ساواک کشتهاست و اینرا در کتاب «از چشم برادر» صراحتاً گفت. مراسم تشییع و خاکسپاری به سرعت انجام گرفت ولی سیمین دانشور، همسر جلال با شمس کاملاً مخالف بود و در کتاب «غروب جلال» علت مرگ او را لخته خون اعلام کرد.