شیر نارگیل
معنی کلمه شیر نارگیل در دانشنامه عمومی
شیر نارگیل احتمالاً پیشینه ای ۵ هزار ساله دارد. گمان می رود مردم آسترونزیایی یا ساکنان مناطقی مانند ماداگاسکار، ناحیهٔ دریایی آسیای جنوب شرقی و جزایر اقیانوس آرام نخستین مصرف کنندگان شیر نارگیل باشند. مهاجران آسترونزیایی در حدود ۳ هزار تا ۱۵۰۰ پیش از میلاد رنده هایی برای رنده کردن نارگیل و تهیه شیر نارگیل داشتند.
شیر نارگیل از حدود ۲ هزار سال پیش، در هند و جنوب شرقی آسیا استفاده زیادی هم برای نوشیدن و هم برای آشپزی داشته است.
معنی کلمه شیر نارگیل در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه شیر نارگیل
غذای پادانگ به خاطر استفاده از شیر نارگیل و ادویه چیلی معروف است. آشپزی مینانگ از سه ماده غذایی اصلی: گولای (کاری)، لادو (فلفل چیلی) و باره (برنج) شکل گرفته است. در بین رسوم پختوپز در آشپزی اندونزیایی، آشپزی مینانگکابائو و بیشتر آشپزی سوماترا تحت تأثیر آشپزیهای هندی و خاورمیانهای قرار داشته است، وفق اینکه غذاها درون سس کاری به همراه شیر نارگیل و ترکیبی از ادویههای فراوان پخته میشوند.