شیر سویا
معنی کلمه شیر سویا در دانشنامه عمومی
این نوشیدنی یک نامیزه پایدار از روغن، آب و پروتئین است. شیر سویا حاوی مقدار مشابه پروتئین در برابر شیر گاو می باشد که ۳٫۵٪ آن است و همچنین دارای ۲٪ چربی و ۲٫۹٪ کربوهیدرات است.
همانند پنیر که از شیر خوراکی ایجاد می شود، با پروتئین گرفته شده از شیر سویا می توان توفو را ایجاد کرد.
شیر سویا با خیساندن و آسیاب کردن دانه های سویا و سپس جوشاندن آن و گذراندن از صافی تهیه می شود.
همچنین می توان آن را با دستگاه شیر سویا ساز درست کرد.
نخستین بار بر روی یک نوشته سنگی بازمانده از سده اول تا سوم در چین به شیر سویا اشاره شده است. اگر شیر سویا به آرامی گرم شود هضم آن آسان تر است شیر گاو خواهد بود. برای همین در سده هجدهم برای چینی ها محبوب شد.
تولید انبوه شیر سویا در سال ۱۹۱۰ با راه اندازی نخستین کارخانهٔ تولید شیر سویا در پاریس آغاز شد.
معنی کلمه شیر سویا در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه شیر سویا
شیر سویا، نوشیدنی ای شیر مانند تهیه شده از سویا
ماهی آزاد، فیله گوساله، تخممرغ. شیر سویا[نیازمند منبع]