شور زدن
معنی کلمه شور زدن در فرهنگ معین
معنی کلمه شور زدن در فرهنگ فارسی
معنی کلمه شور زدن در دانشنامه اسلامی
از اصطلاحات خاص عزاداری و نوحه خوانی است. وقتی سینه زنی یا زنجیر زنی به نقطه اوج خود می رسد، ریتم حرکات و صداها سریعتر و پرشورتر شده، با کلماتی همچون «حسین حسین » و... بر سر و سینه می زنند.
گاهی هم کسانی در این حال غش می کنند و از خود بی خود می شوند، آنان را از میان جمع بیرون برده، آب به چهره اش می ریزند تا به خود آید. وقتی دسته های عزادار و زنجیرزن به حال «شور» می رسند، طبل هاو سنج ها را با شدت بیشتری به صدا درمی آوردند. این حالت در عزاداری های برخی شهرها بیشتر رایج است.
جواد محدثی، فرهنگ عاشورا، نشر معروف.
معنی کلمه شور زدن در ویکی واژه
مضطرب بودن.
جملاتی از کاربرد کلمه شور زدن
از ۱۹۹۴ میلادی تعدادی از سفیدپوستان آفریقای جنوبی دست به مهاجرت از این کشور زدند. امروزه پیرامون ۱۰۰هزار آفریکانر در نامیبیا میزیند. تعداد قابل توجهی از ایشان نیز به کشورهای عضو اتحادیه کشورهای همسود کوچیدهاند. هلند، امارات متحده عربی و ایالات متحده آمریکا نیز شماری از آفریکانرهای مهاجر را به خود پذیرفتهاند. در ۲۰۱۱ میلادی نیز شماری از آفریکانرهای برای کمک به کشاورزی در بحران گرجستان به این کشور نقل مکان کردهاند.
می شود از نفسم، زخم جگرها تازه از نمکدان قیامت، به دلم شور زدند
در ادامه اعتراضات ایرانیان ساکن اروپا در تاریخ ۸ دی ۱۳۹۶، هم چنین در روزهای ۹ و ۱۰ دیماه در ایالتهای مختلف ایالات متحده آمریکا، ایرانیان برای آنچه که «حمایت از هموطنانشان در داخل کشور» خوانده شد، دست به برپایی تظاهرات در داخل آن کشور زدند.
تهمت برق تجلی ست که بر طور زدند آتش از جلوه مرا بر دل پرشور زدند