زه ۲

معنی کلمه زه ۲ در ویکی واژه

تار یا سیمی که به‌صورت مشبک بر قاب دستاک می‌کشند تا سطحی محکم و سبک برای ضربه زدن به توپ به دست آید.

جملاتی از کاربرد کلمه زه ۲

ام خریزه (به عربی: أم خریزة) یک روستا در سوریه است که در ناحیه صبوره واقع شده‌است. ام خریزه ۲۵۰ نفر جمعیت دارد.
جایگاه شرقی ورزشگاه به جایگاه «ساعت» معروف است زیرا در گذشته یک ساعت عظیم بالای آن قرار داده بودند که وقت مسابقه را نشان می‌داد. اما امروزه ۲ساعت الکترونیکی و ثبت نتایج بزرگ در دو گوشه شمالی قرار گرفته‌است. تماشاگران تیم مهمان و افراد معلول عمدتاً در این جایگاه مستقر می‌شوند.
نخستین بار در دنیا در کشور آلمان سهیم شدن در سود کارخانه‌ها به تصویب رسید. صاحب کارخانجات صنعتی در برلین شخصی به نام اوتو لیلی انتال در سال ۱۸۹۰ سهم سودی به اندازه ۲۵ درصد برای کارگران و کارمندانش تعیین کرد. در اواخر قرن نوزدهم در سال ۱۸۹۶، کارل سایس در کارخانجات معروف دوربین و میکروسکوپ‌سازی و نورسنجی (اپتیک) خود، کارگران و کارمندانش را در سود کارخانه‌هایش سهیم کرد. کارگران ایرانی با سهم ۲۰٪ از سود کارخانه‌ها سهیم شدند.
آزیلیانو ورچلزه ۲۶٫۳ کیلومترمربع مساحت و ۱٬۳۷۴ نفر جمعیت دارد و ۱۲۷ متر بالاتر از سطح دریا واقع شده‌است.
در سال ۲۰۲۱، اتحادیه عرب روند عادی‌سازی روابط را بین سوریه و سایر کشورهای عربی آغاز کرد. پس از زمین‌لرزه ۲۰۲۳ ترکیه–سوریه، عربستان سعودی، مصر، اردن، امارات متحده عربی، تونس و همچنین عمان و بحرین به دنبال روابط بهتر با سوریه بودند. در جهان عرب اتفاق نظر وجود دارد که انزوای دولت سوریه برای صلح و رفاه در منطقه مفید نیست.
تناوب سریع به افرادی گفته می‌شود که بیشتر از سه دوره در سال را تجربه می‌کنند. بخش قابل توجهی از بیماران دوقطبی شامل این عنوان می‌شوند. در برخی منابع عناوین تناوب بسیار سریع و تناوب به شدت سریع یا تناوب بسیار بسیار سریع تعریف شده‌اند. یک تعریف از تناوب بسیار بسیار سریع، تغییر خلق در طول بازه ۲۴ تا ۴۸ ساعت است.
گفته می‌شود این آتشکده در گذشته همواره آتشی در آن قرار داشت که مقر حکومتی پارس‌ها بوده‌است. این آتشکده به دستور یکی از پادشاهان هخامنشی ساخته شده‌است؛ و هرکدام از سنگ‌های به کار رفته در آن در حدود ۵ تن وزن دارد. در ساخت آن از هیچ گونه ملاتی از جمله سیمان استفاده نشده‌است. محراب مربوط به آتشکده مربوط به ۷ الی ۸ قرن قبل از میلاد است؛ که یک سکو به اندازه ۲۰ پا در ۲۵ پا در آن قرار دارد.
به موجب نتایج پژوهش‌های محققان اداره هواشناسی بریتانیا، در دیدی محافظه‌کارانه، افزایش متوسط دما به اندازه ۲ درجه سلسیوس بالاتر از متوسط دما در دوران پیش از صنعتی شدن، سبب نابودی ۴۰ درصد پوشش جنگلی آمازون تا پایان قرن جاری میلادی خواهد شد. در همین سناریوی محافظه‌کارانه، افزایش متوسط دما به اندازه سه درجه، سبب نابودی ۷۵ در صد پوشش جنگلی در منطقه آمازون خواهد شد.