اسیدسیتریک
جملاتی از کاربرد کلمه اسیدسیتریک
در صنعت پنیر سازی از اسیدسیتریک استفاده میشود، بهویژه در پنیر موزارلا اسید سیتریک بعنوان کاتالیست جهت تخمیر سریع شیر استفاده میشود. تخمیر سریع به این منظور است که در مقادیر زیاد میتوان پنیر بیشتری را در مدت کمتری تولید کرد.
چون اسیدسیتریک یک اسید ضعیف است گاهی اوقات برای ایجاد یک محیط اسیدی در تولیدات آبجو استفاده میشود.
اسیدهای چرب اشباع نشده یک تغییر شیمیایی شناخته شده به عنوان اکسیداسیون خود بخودی را میگذارند. این فرایند اکسیژن (هوا) نیاز دارد و توسط حضور فلزات سرعت بخشیده میشود. روغنهای سبزیجات این فرایند را کند میکنند زیرا آنها شامل آنتیاکسیدان شامل توکوفرول هستند. روغنها و چربی ها اغلب با عوامل کمپلکس دهنده فلزات مانند اسیدسیتریک مورد عمل قرار داده میشوند تا کاتالیستهای فلزی را حذف کنند.