اردک ماهی
معنی کلمه اردک ماهی در فرهنگ عمید
معنی کلمه اردک ماهی در فرهنگ فارسی
معنی کلمه اردک ماهی در دانشنامه عمومی
این ماهی تهاجمی و گوشتخوار است. و به کوسه دریاچه ها معروف است.
اردک ماهی (سرده). اردک ماهی ( نام علمی: Esox ) سرده ای از ماهی هاست که مانند گونه های دیگر خانوادهٔ اردک ماهیان ماهی شکارچی و مهاجم است. سر او به شکل پوزه اردک پهن می شود و دارای یک دهان با تعداد زیادی دندان تیز می باشد. اردک ماهی در میان خزه های آب های تمیز محل زندگیش به دنبال شکار پرسه می زند و آماده حمله به هر موجود قابل خوردن مثل پرندگان در حال شنا در سطح آب است.
اردک ماهی ها می توانند تا ماکزیمم طولی معادل ۱۸۳ سانتیمتر رشد نمایند و به حداکثر وزنی معادل ۳۵ کیلوگرم برسند. گزارش شده است که این ماهی می تواند به سن ۳۰ سالگی برسد. آنها شکلی کشیده و اژدر مانند با سری نوک تیز و دندان های برنده همانند اغلب ماهی های شکارچی دارند. رنگ آمیزی آنها خاکستری – سبز با خال ها یا لکه های آشکار است. اشکال روی بدن اردک ماهی همانند اثر انگشت می باشد و هر کدام با شکل ها و الگوهای متفاوت می باشند.
اردک ماهی از دامنه وسیعی از منابع غذایی تغذیه می کند. عمده شکارشان دیگر ماهی ها به انضمام انواع خودشان می باشد. شکار اصلیشان که همواره در دسترس می باشد ماهی کولمه یا Roach می باشد. همچنین آنها به شکار ماهیانی همچون سوف حاجی طرخان ( Perch ) ، مارماهی ها و کپور ماهیان می پردازند. آنها ماهی هایی به اندازه یک سوم خودشان را می بلعند. اردک ماهی ها همخوار هستند ( همانند ماهی سوف ) . تقریباً ۲۰ درصد جیره غذایشان را ماهی های کوچک تر از جنس خودشان تشکیل می دهد.
• اردک ماهی Esox lucius
• اردک ماهی آکیتن Esox aquitanicus
• اردک ماهی آمریکایی Esox americanus
• اردک ماهی جنوبی Esox cisalpinus
• اردک ماهی خال خالی Esox reichertii
• اردک ماهی زشت Esox masquinongy
• اردک ماهی زنجیری Esox niger
معنی کلمه اردک ماهی در ویکی واژه
پوست بدنش فلس ندارد و حرام گوشت میباشد.
جملاتی از کاربرد کلمه اردک ماهی
از ویژگیهای مهم این تالاب وجود ماهیان مشهوری مانند کپور و اردک ماهی است همچنین این تالاب طبیعی جایگاه پرندگان کمیاب بوده که برای زاد و ولد از اروپای مرکزی، ماورای خزر و مناطق قطبی به این منطقه مهاجرت میکنند که مهمترین آن چینگیر نوکسرخ است. این تالاب ۱۳۸ هکتار وسعت دارد و از مکانهای گردشگرپذیر استان گیلان است. وجود درختان توسکا در این تالاب، جلوهای دیدنی به آن بخشیدهاست. از ویژگیهای تالاب عباسآباد آستارا این است که درختان این تالاب به علت اینکه ریشه آنها در آب قرار دارد، همواره در پهنای تالاب جا به جا میشوند و حرکت میکنند. به همین علت، تالاب آستارا به تالاباستیل درختان شناور هم معروف است.