خامه ترش
معنی کلمه خامه ترش در دانشنامه عمومی

خامه ترش

معنی کلمه خامه ترش در دانشنامه عمومی

خامه ترش یک فراورده لبنی است که از تخمیر خامه معمولی، توسط نوعی خاص از باکتری که سبب ایجاد اسید لاکتیک در خامه ( معمولی ) می شود، تولید می گردد. کشت باکتری در فرایند مذکور که سبب ترش و غلیظ شدن خامه می گردد می تواند به صورت طبیعی یا با دخالت عامل انسانی صورت گیرد. نام این نوع خامه از تولید اسید لاکتیک در نتیجه تخمیر باکتری، منشأ می گیرد که فرایند ترش شدن نامیده می شود. طعم و مزه این نوع خامه، ترش ملایم است.

معنی کلمه خامه ترش در ویکی واژه

خامه‏ای که به‌وسیلۀ باکتری‌ها تخمیر شده یا با افزودن اسیدهای خوارکی ترش‏شده باشد.

جملاتی از کاربرد کلمه خامه ترش

آمبروزیا نوعی سالاد میوه آمریکایی است که منشأ آن جنوب ایالات متحده است. اکثر دستور العمل‌های آمبروزیا حاوی آناناس کنسرو شده (اغلب شیرین شده) یا تازه، تکه‌های پرتقال ماندارین کنسرو شده یا قسمت‌های پرتقال تازه، پفنبات مینیاتوری، و نارگیل است. در میان مواد اولیه آن می‌توان میوه‌ها و آجیل‌های مختلف دیگری نیز قرار داد مانند: گیلاس ماراسچینو، موز، توت‌فرنگی، انگور پوست کنده، یا پیکن (گردو) خرد شده. آمبروزیا می‌تواند شامل سس مایونز یا مواد لبنی نیز باشد مانند: خامه زده شده، خامه ترش، پنیر خامه ای، پودینگ، ماست، یا پنیر کوتاژ.