آرامپز
معنی کلمه آرامپز در ویکی واژه
جملاتی از کاربرد کلمه آرامپز
در ۱۸۸۶ میلادی، اتکینسون اجاق پیشرفته بهنام «دیگ الادین» که یک دیگ آرام-پز با استفاده از کمترین مواد سوخت و شبیه اصل استفاده شده در کراک-پات (آرامپز) مدرن بود، را اختراع کرد.
در آرامپزی غذا را در زیر نقطه جوش آب یعنی ۱۰۰ درجه سانتی گراد (مثلاًحدود ۹۴ درجه سانتی گراد) یا هر مایع دیگری (مثلاً «شیر) به صورت ملایم در حالت تقریباً» نیمهجوش نگاه داشته تا نهایتاً «پخته شود.
آرامپز دیگ و دیگچهای بیشتر برقی در انواع و اشکال و ساختها و جنسهای مختلف است که خوراک را نرم نرم و در دمای کم، (بین ۱۷۰ تا ۲۸۰درجه فارنهایت معادل ۷۶ تا ۱۳۷ درجه سانتیگراد) با مصرف ناچیز انرژی و حفظ خواص طبیعی میپزد. در نخستین سالهای دهه هشتاد بنگاه سازنده لوازم خانگی ناکسون شیکاگو این وسیله را ساخت و رقابت میان سازندگان گوناگون با ارائه نوآوریهای رنگارنگ بر سر بهدست گرفتن بازار آغاز شد. این وسیله، بهخصوص نوع رقومی (دیجیتالیاش) برای زنان شاغل کمک بزرگی است.