سیویل

سیویل

معنی کلمه سیویل در فرهنگ معین

[ فر . ] (ص . ) غیرنظامی ، کشوری .

معنی کلمه سیویل در فرهنگ عمید

غیر نظامی، شخصی: لباس سیویل.

معنی کلمه سیویل در فرهنگ فارسی

کشوری، شهری، غیررسمی، غیرنظامی
( صفت ) ۱ - شهری . ۲ - غیر نظامی کشوری . توضیح احتراز از استعمال این کلمه بیگانه اولی است .

معنی کلمه سیویل در دانشنامه عمومی

سیویل، ( به ایتالیایی: Sevel ) شرکت خودروسازی ایتالیایی است، که در سال ۱۹۷۸ از مشارکت انتفاعی شرکت های فیات و پژو سیتروئن راه اندازی شد. زمینه تولید و مونتاژ خودرو، اتوبوس، کاروان و وسایل نقلیه تجاری فعالیت می کند.
شرکت سیویل هم اکنون دارای ۴ کارخانه تولیدی در کشورهای ایتالیا، فرانسه، آرژانتین و اروگوئه می باشد. دفتر مرکزی این شرکت در شهر آتسا، استان کییتی، ایتالیا قرار دارد.

معنی کلمه سیویل در ویکی واژه

غیرنظامی، کشو

جملاتی از کاربرد کلمه سیویل

ضعف مدیریتی و امنیت پرواز باعث سقوط پی در پی هواپیماهای مسافربری سیویل و نظامی می‌شود و هنوز مرکب خبر سقوط هواپیمای فوکر و آسمان خشک نشده خبر سقوط طیاره دیگری منتشر می‌شود. آیا این هم از توطئه آمریکاست؟ (در سالهای ۷۱ تا ۷۳ شش سانحه هوایی در ایران رخ داد که به‌طور متوسط ۵۰ نفر در هر سانحه کشته شدند).
هر شماره از این ماهنامه در سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران، کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شورای اسلامی، کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه تهران، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی ،سیویلیکا و بانک اطلاعات نشریات کشور نمایه می‌گردد.
طبق آمار بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا، تاکنون ۸۵ هزار و ۱۷۵ عنوان مقاله در کنفرانس‌ها و ژورنال‌های داخلی توسط مراکز مختلف دانشگاه آزاد ارائه شده است و در بین واحدهای دانشگاه آزاد هم واحد علوم و تحقیقات با سه هزار و ۵۳۸ مقاله، اهواز با سه هزار و ۴۷ مقاله و تبریز با دو هزار و ۴۶۹ مقاله از سایر واحدها پیشی گرفته‌اند.
از دیدگاه او صلاح مملکت در آن زمانه در آن بود که دادگاه‌های شرعی برداشته شود و امر مرافعه و قضاوت از علمای روحانی گرفته و به عهدهٔ وزارت عدلیه گذاشته بشود؛ و تنها امور دینی یعنی وعظ و پیش‌نمازی و ازدواج و طلاق و دفن اموات و امثال آن در دست علمای روحانی باقی بماند؛ و معتقد بود این‌گونه است که منفعت عموم مردم تضمین می‌شود و این مسئله قدمی است که ایران را به قانون یا سیویلیزه شدن سوق می‌دهد.
از اقدامات مهم «ترات» روابط گسترده او با سیاست‌مداران ایرانی و جذب آن‌ها به سرویس جاسوسی انگلیس بود. معاشرت وی با صاحب منصبان لشکری و کشوری بسیار گسترده بود. به طوری که سرلشکر حسن ارفع در خاطرات خود می‌نویسد: «ما با کارمندان سفارت بریتانیا چه سیویل و چه نظامی دارای روابط بسیار دوستانه بودیم به ویژه با سفیر سرریدر بولارد، آلن ترات، ژنرال فریزر، کلنل بی‌بوس، کلنل گاسترل و آن لمبتون. من با دشواری فراوان می‌کوشیدم تا برای آنها وضع واقعی به ویژه نگرش اخلاقی و معنوی ارتش که کاملافدایی شاه و سلطنت بود و میهن‌پرستی عامه مردم را توضیح دهم.»