سرخ کردن
معنی کلمه سرخ کردن در فرهنگ فارسی
معنی کلمه سرخ کردن در فرهنگستان زبان و ادب
معنی کلمه سرخ کردن در دانشنامه عمومی
معنی کلمه سرخ کردن در ویکی واژه
soffriggere
جملاتی از کاربرد کلمه سرخ کردن
نقطه دود روغن مخصوص سرخ کردنی بالاست و به راحتی دود نمیکند. همچنین جذب کمتری به مواد غذایی داشته و موجب کاهش دریافت چربی میشود.
آشپزی ایالات متحده آمریکا دارای فهرستی از غذاهای گوناگون میباشد، این فهرست شامل طیف گستردهای از هات داگها، برگرها و غذاهای سرخ کردنی هستند. این کشور سرشار از تولیدات و دستور غذاهای گوناگون است. غذاهای آمریکایی بسیار متنوع هستند، از کیک مواد دریایی گرفته تا غذاهای پرخاصیت جنوب این کشور. روش سنتی پختوپز سرخپوستان با رسوم مهاجران نخستین و موج دیگر مهاجران از همه دنیا در هم آمیخته و منجر به شکلگیری شیوهای ترکیبی و شاخص به عنوان آشپزی آمریکایی شدهاست.
که این روغن را دارای خاصیت خوبی برای سرخ کردن میکند.
سرخاب یا گلگونه، گَردی سرخفام و یکی از هفت قلمِ آرایش سنتی در ایران است که از گیاهی وحشی با نام سرخاب کولی گرفته میشود. در گذشته از سرخاب برای سرخ کردن گونه و لب استفاده میشده است. همچنین به دلیل اثرات ضد التهاب، به عنوان داروی سنتی جوشزدا نیز به کار میرفته است.
آمینهای هتروسیکلیک در غذا زمانی ایجاد میشوند که اسیدهای آمینه (واحدهای سازندهٔ پروتئینها) و کراتین (یک مادهٔ شیمیایی که در ماهیچه پیدا میشود) در دمای پخت بالا (کباب کردن یا سرخ کردن) با هم واکنش بدهند. ۱۷ نوع آمین هتروسیکلیک مختلف در اثر پختن گوشت ماهیچه مانند گوشت گاو، مرغ و ماهی ایجاد میشوند که ممکن است برای انسان خطر سرطان (مانند سرطان معده، سرطان کولورکتال، لوزالمعده و پستان) ایجاد کنند.
من زین خم عیسوی خمار خواهم رخ زرد، سرخ کردن
معمولاً از روغن برای سرخ کردن و پختن غذا استفاده میشود. گاهی به منظور نگهداری از مواد غذایی هم به آنها روغن میزنند.
یک خوراک ساده بختیاری در استان اصفهان میباشد که از تکهتکه (در زبان لری= قَل قَل) کردن سیب زمینی، قارچ، فلفل دلمه و پیاز و سرخ کردن و مخلوط کردن درست میشود که نمک، فلفل سیاه و سرخ به آن افزوده شده و پس از آماده کردن سس گوجهفرنگی که پیاز و فلفل دلمه ریز شده در آن هست روی مخلوط ریخته و مدتی زمان داده تا سس جذب مخلوط بشود. این خوراک با انواع نان و بدون گوجه و خیارشور سرو میشود.
روغن تصفیه شدهٔ آووکادو با نقطه دود بالاتر از ۵۰۰ درجه فارنهایت میتواند تا با اطمینان بیشتری تا هر درجه حرارتی در پخت پزها/ سرخ کردن زیاد / کباب کردن/خشک کردن و در روغن سرخ کردنی استفاده میشود.
سرخ کردن، سرخ کردن هوا، سرخ کردن عمیق، سرخ کردن ملایم، سرخ کردن با نمک داغ، سرخ کردن با ماسهٔ داغ، سرخ کردن به روش مقلوبه (سرخ کردن بهطور شناور در روغن)
(هرچه نقطه دود بالاتر باشد برای سرخ کردن مناسب تر است)