رامبد

معنی کلمه رامبد در فرهنگ اسم ها

اسم: رامبد (پسر) (فارسی) (تلفظ: rāmbod) (فارسی: رامبد) (انگلیسی: rambod)
معنی: نگهبان آرامش، آرامش دهنده، ( رام، بد /، bod/ ( پسوند نگهبان و مسئول ) )، رئیس رامشگران، ( رام + بد /، روی هم به معنی رئیس رامشگران، نگهبان و پاسدار آرامش

معنی کلمه رامبد در ویکی واژه

رام+بد
از نام‌های روزگار ساسانی و در فارسی کنونی از نام‌های پسرهاست. رام به معنی آرامش، ایزد هواست که نگاهبانی روز بیست و یکم ماه را بر عهده دارد. یشت یازدهم اوستا موسوم به رام یشت در ستایش اوست. نام او با صفت دارندهٔ چراگاه‌های خوب همراه بوده و معمولاً با ایزد مهر می آید. بنابراین با چریدن در ارتباط است و می‌تواند دو معنی داشته باشد، یکی دارندهٔ آرامش و دوم، با توجه به مفهوم چریدن، رییس گوسفندچران‌ها چنان که رامیان به معنی گوسفندچران و در هر دو معنی با ایزد رام و هوا مرتبط است. فرشته‌ی صلح و آرامش.

جملاتی از کاربرد کلمه رامبد

گرچه بوذری بیشتر به عنوان مدرّس هنر خطاطی مشهور است و خود نیز مانند غالب اساتید قدیم موسیقی مایل نبود که در جامعه، موسیقیدان شناخته شود، با این همه مقام او در موسیقی کمتر از خطاطی نیست. بوذری در موسیقی نیز، همانند خطاطی، پایبند سرسخت اصول سنتی قدیم بود. وی متاثر از سبک استاد خویش اقبال آذر بود و این شیوه را آموزش می داد. از شاگردان وی می توان از صدیف رامبد نام برد.
فرهت در سال ۱۳۹۵ در یک برنامه تلویزیونی به نام خندوانه با اجرای رامبد جوان در صدا و سیمای ایران شرکت کرد. این برنامه در تاریخ 11 خرداد همان سال از شبکه نسیم پخش شد.
آزیتا موگویی در اول آذر ۱۳۴۴ در تهران متولد شد. وی فعالیت حرفه‌ای خود را در سینما از سال ۱۳۶۶ آغاز کرد و همان‌طور که خودش هم می‌گوید از همان ابتدا وارد جریان تولید در سینمای حرفه‌ای و به‌اصطلاح بدنه شد. مدتی به عنوان منشی صحنه، طراح صحنه، دستیار، برنامه‌ریز و… در سینما فعالیت داشت و در یک دههٔ اخیر هم فقط در بخش تولید و تهیه‌کنندگیِ اجرایی فعالیت داشته‌است. مدیر تولید فیلم فرزند چهارم پیش از این در پروژه‌های سینمایی دیگری همچون پسر آدم، دختر حوا رامبد جوان و انعکاس رضا کریمی و… مسئولیت تولید را برعهده داشته، اما کارش در فرزند چهارم از این جهت قابل توجه‌تر است که این فیلم بیش از هر چیز بر خصوصیات اجرایی و شرایط تولیدش متکی است.
شاگردان اصلی اقبال ۵ نفر بودند: رضاقلی میرزا ظلی، سرتیپ سیف، شیخ عبدالحسین ترک، ملوک ضرابی و میرزا ابراهیم بوذری و رامبد صدیف و کریم صالح‌عظیمی. کسان دیگری بوده‌اند همچون علی بخشایش خیابانی و… که از او دانش کسب کرده یا شیوه آوازی او را دنبال می‌کردند ولی در اسناد ثبت نشده‌است.